Automobilių Roll Bar Saugojimo Krepšys Wrangler LJ TJ JK JL/Gladiator JT 1955-2020 Didelės Talpos Organizatorius Įrankiai Maišai Automobilių Saugojimo Maišelis


Žymos: organizatorius transporto priemonės vaikams, wrangler jk, jk maišelį ruda, jeep wrangler, jeep wrangler jl 2019 tapis, didelių saugojimo lovos, jeep saugojimas, įrankių dėžės, jeep yj, wrangler.

€9.29 €15.23
  • Yra sandėlyje
  • w163179


Automobilių Roll Bar Saugojimo Krepšys Wrangler LJ TJ JK JL/Gladiator JT 1955-2020 Didelės Talpos Organizatorius Įrankiai Maišai Automobilių Saugojimo Maišelis

Kulka Taškų: 1.Puikus Suderinamumas: roll bar saugojimo krepšys skirtas Wrangler LJ TJ JK JL & Gladiatorių JT 1955-2020. Jūs galite įdėti jį į savo wrangler roll bar arba vienas šalutinis roll barai.

2.Didelė Talpa: Mūsų roll bar saugojimo krepšys gali turėti krūva dalykų, tiek ir už jos ribų, padės jums sukurti papildomų patogus saugojimo vietą ant savo automobilio už wrangler taip, kad jūs galite laikyti visų rūšių užkandžiai, atkūrimo įrankį ar kitų reikmenų jums reikia.

3.Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis roll bar saugojimo krepšys yra pagamintas iš Oksfordo audinio su PVC danga, ir jis yra labai patvarus ir kvėpuojantis.Paviršius yra nėra lengva laikytis dulkes, dėmes, lengva ir paprasta išvalyti.

4.Atsparumas vandeniui: Šis roll bar saugojimo krepšys yra praktiškas ir funkcionalus aiškios struktūros.Šis krepšys pasižymi stipriomis vandens atsparumas, užtikrinti stiprumą ir užtikrinti, kad produktas gali būti naudojamos drėgnoje aplinkoje.

5.Lengvas Diegimas: Lengva įdiegti ir nereikia jokių įrankių, užsegamas sagtys ir priveržkite dirželiai gauti saugią tinka.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Roll Bar Saugojimo Krepšys Wrangler

Gaminio dydis: apie 120*20cm

Produkto pakuotės dydis: apie 31*21*10cm/12.20*8.27*3.94 į

Bendras svoris: apie 0.69 kg

Medžiaga: Oxford medžiaga

Specifikacija): juoda

Taikytinos modeliai: Suderinama Wrangler LJ TJ JK JL 1955-2020

Pakavimo Sąrašas:

1*Roll Bar Saugojimo Krepšys


  • Medžiagos Tipas: Oxford Medžiaga
  • Tipas: Bagažo Skyriaus Box / Maišelis
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai