Vienas iš Būdų Veidrodis, Langų Plėvelė Privatumo Lipnios Atspindintis Lango Atspalvis Šilumos Kontrolės Anti-UV Stiklo Lipdukai Home Office


Žymos: 3d veidrodis lipdukas, parašas, langų plėvelė, namų, automobilių popieriaus, vonios kambarys lipdukas, vinilo plėvelė, automobilio lipdukas, nuotrauka veidrodėliai, miracullum sienų lipdukai, filmas langą.

€3.73 €3.93
  • Yra sandėlyje
  • w163899


Sukuria Dieną Privatumą, leidžia Jums Mėgautis Savo Gyvenimą Lengvai ir Saugiai Dienos Metu!

Kodėl verta Rinktis HooTown tai Vienas iš Būdų Langų Plėvelė?

● Jūs galite mėgautis savo laiku į jūsų kambarį ar kambarį, į popietės arbata ir saulės vonios, nesirūpindami apie akis už lango.

● Jums bus jaustis labai gerai, kai jūs galite pamatyti, ne ir ne, negali matyti jus, pritaikius lango atspalvį, už stiklo matyti, veidrodis, atspindintis poveikis, tai suteikia jums daugiau privatumo nuo nosy kaimynai.

● Langų plėvelė veiksmingai atsispirti išorės šilumos, išsaugoti kaina, oro kondicionavimo išlaidos, izoliuoja šilumą, vasarą ir šaltą žiemą.Tegul jums ir jūsų šeimai mėgautis patogesnio patalpų gyvenimą.

● Mūsų lango atspalvis gali nuo visų rūšių žalingų šviesos, apsaugoti savo odą, akis ir sumažinti blizgesį, kad jūsų tauriųjų baldai nuo blukimo, saugoti jūsų namus daugiau atvėsti ir patogiai.

● Jeigu jūs ieškote būdas turėti šiek tiek privatumo ir sumažinti šilumos nuo saulės.Tai buvo tik tai, ko jūs norėjote.

KLAUSIMAS IR ATSAKYMAI:

Q1: Kodėl mano langų plėvelė nukristi po dienos?

A1: Gal skaidraus pagrindo filmas nebuvo nuplėšta, prašome prisiminti, kad nulupkite atsargines ne prieš taikant, ir taikyti sklandžiai pusėje prie lango stiklo.

Q2: Bet geras būdas išlyginti oro burbuliukų?

A2: Purškimo daug muiluotu vandeniu yra pagrindinis punktas, purškimo dosniai!Vandens leidžia lengviau išlyginti oro burbuliukų.

Lauko-Privatumo Apsauga

Lango plėvelė suteikia privatumo dienos metu, tai yra gražus veidrodis baigti per dieną.Iš išorės, ji tik atrodo kaip labai apžvalginis langas, jūs galite suteikti daugiau privatumo langų jūsų namuose.Kambarinė-Mėgaukitės Gražus Vaizdas

Jei naudojate užuolaidos arba matinio filmų privatumo, ji bus blokuoti saulės šviesa, ir vaizdai iš išorės, tai vienaip langų plėvelė yra daug geriau, jūs galite mėgautis saulės šviesa, ir gražus vaizdas už lango, o ne pats sau.Naktį-Arti Užuolaidų

Kai viduje šviesa yra stipresnis nei už, veidrodis poveikis yra atstatomas, į vieną pusę langų plėvelė NEGALI teikti privatumo apsauga, ne žmonių gali pamatyti viduje.Atminkite, netoli užuolaidų per naktį ar drumstas.

Diegimo Instrukcijos:

● Sekite nurodymus ir taikyti privatumo langų plėvelė, tai lengviausias būdas tai padaryti.

Rekomenduojami Įrankiai: Valytuvas, Purškimo Butelis, Matavimo Juosta, Nerūdijančio Plieno Valdovas, Grandiklis(Kredito Kortelės), Nepūkuotu Skudurėliu.

1 žingsnis: Valyti Jūsų Langai - Naudoti antgalis langams valyti langus, įsitikinkite, kad jūsų langai yra thouroughly valomi.

2 žingsnis: Išmatuokite Lango Dydį ir Supjaustyti Filmas - Sumažinti plėvelės, 1 colių ilgesnis ir platesnis nei lango.

3 žingsnis: Pašalinti Apsauginiu sluoksniu ir Purškimo Muiluotu Vandeniu Purkšti savo filmą su muiluotu vandeniu, per filmo atskyrimo procesas.

4 žingsnis: Šlapias Langas Gerai su daug Muiluotu Vandeniu.

5 žingsnis: Taikyti Plėvelė Nuo Stiklo, įsitikinkite, Kad jums spray tiek lango ir filmas su pakankamai muiluotu vandeniu prieš tręšdami.

6 žingsnis: Valytuvas Visus Burbulus - Spray šiek tiek muiluotu vandeniu ant lango filmą, muilinas vanduo padeda valytuvas skaidrių lengviau.

Naudoti vientisą išspausti taikomas kino ir pašalinti burbuliukus, nuo centro iki pabaigos.

7 Žingsnis: Nupjaukite Pernelyg Filmas.

8 žingsnis: Seal & Dry - Purkšti virš taikomas kino ir vėl, nuvalykite su nepūkuotu skudurėliu.

Kai Šiltas Patarimai:

1. Lango plėvelės gali tik tinka plokščias, lygus ir švarus stiklas.Svarbiausia yra įsitikinti, kad jūsų langas yra kruopščiai išvalyti, kiekvienas mažas taškelis purvo, jis gali sukurti burbulas.

2. Netraukite nugarėlę nuo langų plėvelė, kol jūs esate visiškai pasirengę naudoti filmas.Dulkės gali sukelti filmo sunku klijuoti.Kaip jūs žievelės atsargines ne, ar taip sklandžiai ir lėtai, kad nebūtų sukelti visas raukšles.Burbuliukai, jūs galite išeiti, raukšles, jums gali negali.

3. Jums gali prireikti kitam asmeniui ar du žmones, kad padėtų jums, jei jūs planuojate taikyti dideli langai.

Klientų klausimai ir atsakymai

Turite klausimų?Ieško atsakymų

5

balsų

Klausimas:Mūsų langai yra artimi mūsų kaimynai, jų vaikai dažnai pažvelgti į mūsų namus, todėl mums labai nusiminusi.Galite šį langą filmas tikrai veikia?

Atsakymas:Mūsų langai yra taip pat labai arti mūsų kaimynai, mes puted tai bet windows, kai kaimynai gali atrodyti, ji suteikia mums gera apsauga, privatumo, galite pabandyti jį.Bet jums vis tiek reikia uždaryti, užuolaidos naktį.

Pagal Oskaro Wyat(t) spalio 29, 2020 m.

Skaitykite daugiau atsakymų (8)


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Šilumos Kontrolės ,Anti-UV,Dienos Privatumo,Atspindžių Kontrolės,Blokuoja Šviesos
  • Dydis: 40/50/60/70/80/90 X 100/200/300/400 CM
  • Tipas: Stiklo Filmai
  • Ilgis: 100/200/300/400 CM
  • Plotis: 40/50/60/70/80/90 Cm
  • Modelio Numeris: 40/50 x 100 cm
  • Medžiaga: PVC
  • Prekės Pavadinimas: WXSHSH
  • Paviršiaus Apdorojimas: Tamsintas
  • spalva: Juoda-Sidabrinė / Juoda-Sidabrinė / Rudos Spalvos-Sidabrinė / Juoda-Sidabrinė


Musiczaa 117
2021-02-05
5/5
The film is good. Wound on the cylinder, so as not to crumble.
Dasha0227
2021-01-23
5/5
One of those few cases where the size corresponds to the claimed. Yes, and with a coupon bought. I recommend both the goods and the store.
Sk Morgan
2021-01-29
5/5
Very quickly came the parcel. The film got for a cent. Packing is great. The film is wound on a soft roller and packed in a navel, nowhere was nothing crumpled or torn. Thank you to the seller for fast delivery, excellent goods and quality packaging. The package was tracked all the way.
Allenster 8
2021-02-10
5/5
Fast delivery 12 days. The film is good, reflective. Everything is super!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai