Retro Žaidimų Konsolės Retroflag MEGAPi Atveju su Aviečių Pi 3B Built-in 10000+ Žaidimai Paramos HDMI Išėjimas


Žymos: kontrolės retroflag, žaidimas retro, lauke retro žaidimų konsolės, pi retro, superpi, 8 bitų usb, aviečių pi 4 žaidimų rinkinys, retroflag superpi, žaidimas nešiojamą grotuvą, 4 play station.

€20.15 €28.78
  • Yra sandėlyje
  • w164133


PREKĖS APRAŠYMAS Šis Retroflag žaidimų sistema leidžia jums atgimti savo vaikystės prisiminimus su savo šeima.Žaisti savo mėgstamą klasika, kaip Mario, Crash Bandicoot, Sonic, Street Fighter ir daugelis kitų su iki 4 žaidėjų.

Paramos daug Treniruokliai,Plug and Play.40+ konsolių 1,iš anksto įdiegti 10000+ pilnas žaidimų, įtrauktų ( Max palaiko 50000+ Šviesą grąžinantys Žaidimai)

Paramos HDMI išvesties (Max 1080P)Ji yra suderinama su skirtingų dydžių TV, PC.jūs galite naudoti ją tiesiogiai, nereikia iš naujo anythings.

Suderinama su skirtingų dydžių TV, PC.Su 4 USB jungtys, iki 4 žaidėjų.Prietaisas su 4 USB jungtys,palaiko iki 4 žmonėms žaisti nemokamai, tuo pačiu metu.Galite pasidalinti geras laikas su šeima ar draugais.

Jis yra varomas galingas aviečių pi 3B Quad Core 1.2 GHz Broadcom ir 1GB RAM, galite žaisti PS/N64 dauguma žaidimų, kaip jūs žaisti juos.

Mes surinkome šią šviesą žaidimų konsolės už jus ir iš anksto įdiegti Recalbox žaidimų sistema į SD kortelę (Tikėtis Rinkinys 1).Taigi, kai jūs jį gauti, tiesiog atsisiųsti mėgstamų žaidimų ir juos kopijuoti į SD kortelę, plug and play.

Paramos 26 Rūšių Kalbomis.Anglų, Prancūzija, Italija, ispanų, portugalų, olandų, turkų, korėjiečių, Japonų, rusų,arabų, lenkų ir t.t 26 rūšių kalba.

Su belaidžio ryšio ir "Bluetooth", palaiko galite pridėti žaidimus pagal save ir belaidį valdiklį.Pridėti savo žaidimus pagal save per LAN.Ir su apsaugos funkcija, nesijaudinkite dėl staigaus stabdymo ir sugadinti prietaisą.

Pastaba:

Rinkinys 2 & Komplektas 3 su SD kortele.taigi su 10000+ žaidimai.Jei pasirinksite Rinkinys 1, tai nėra įskaitant visus žaidimus.Prašome atkreipti dėmesį prieš jus pirkti!

Už šį rinkinį, mes įdiegti bandymo ir tada siųsti jį.Jei jums nereikia įdiegti šią programą, prašome palikti mums pranešimą.Kit1: (Be Aviečių Pi & Games)

K it2 :

Kit3:

-Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Mums labai malonu, kad jūs turite elementus.Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Ačiū už jūsų paramą su 5 žvaigždėmis

-Pls susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Jei jūs turite bet kurį klausimą, Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

-Ačiū už jūsų bendradarbiavimą.Ačiū visiems, kurie įsigijo produktą ir grįžtamasis ryšys.


  • spalva: juoda
  • Kištuko Tipas: ES Plug
  • Suderinamas su: Aviečių Pi 3 B+/3-B/2
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: KINHANK
  • Feature1: Palaiko Kelias Kalbas
  • Feature2: Parama žaidėjams parsisiųsti žaidimai
  • Modelio Numeris: Retroflag MDGAPI ATVEJU


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai