Lauko Baldai Apsaugine danga Sodo Deck Box Kabineto Padengti Vandeniui Patvarus Laikymo Maišelis Dulkėms Atsparus UV


Žymos: box stalčius, atsparus vandeniui batų apima koja, bell wireless, pratęsimo palapinė, lauke šešėlis, lauko baldai, įranga, uv box, lauko baldai lovos, cab visureigis, mažas audinio spintos.

€11.16 €13.13
  • Yra sandėlyje
  • w167714


Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiagos: dangtelis yra pagamintas iš 210D sidabruotas oxford, kuris yra patvarus, dilimui ir plyšimui atsparaus.

2. Aukščiausios kokybės Dizainas: lengvai Gauti savo daiktus be vargo terasa baldai padengti.Viršų ši danga turi užtrauktuką, todėl jūs galite lengvai naudoti talpykla!Jei oras yra gerai, galite greitai patraukti tuos, sodo žirkles ir pradėti dirbti savo sode.

3. Ilgaamžiškumas: dangtelis yra atsparus vandeniui ir dulkėms, dangtelis nepraleidžia lietaus ir sniego, palaikymo baldai sausas ir saugus.Net labiausiai vėjuotas dienas, ši danga yra vis dar naudinga!Elastiniai juostos gali būti naudojami, turi būti sandariai suvynioti aplink pusėje jūsų talpykla arba denio baldai išlaikyti aprėptis per metus.

4. Ilgalaikė Apsauga: lauko dangtelis skirtas daugkartinio naudojimo.Dėka savo rūdžių įrodymas, žalvario, ąselės ir ripstop poliesterio audinio, dangtis gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Dangtelį galite apsaugoti savo sodo baldus nuo dulkių, lietaus, sniego, ledo ir ekstremalių temperatūrų.

Pakavimo Sąrašas:

apsauginis dangtelis * 1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • Funkcija 1: Patvarus saugojimo krepšys
  • 2 funkcija: Atsparus dulkėms Atsparus UV Dangtis
  • funkcija 3: Kabineto Apsauginis Dangtelis
  • Medžiaga: 210D sidabruotas oksfordo,
  • Funkcijos 2: r Vandeniui Sodo Baldai Raštas


Vlaskata
2021-01-04
3/5
Es algo fino .protege del agua.Calidad precio buena
Bksixers
2021-01-16
1/5
GROSSE ARNAQUE. NE SURTOUT PAS ACHETER CHEZ "AIHOME SWEETY LIVING STORE". En décembre 2020, nous avons acheté une housse de protection pour une malle que nous n'avons jamais reçue. Le vendeur a donné un numéro de suivi Collisimo qui ne correspondait pas à notre commande. Nous avons contacté le vendeur qui nous a finalement informé qu'il n'avait jamais envoyé le colis puisqu'il demandait de payer des frais d'expédition supplémentaires non prévus lors de l'achat sur le site d'Aliexpress. Nous avons ouvert une réclamation auprès d'Aliexpress et du vendeur. Le vendeur reconnaît ne pas avoir envoyé la commande mais Aliexpress ne veut pas nous rembourser malgré les preuves que nous avons apportées. SITE et VENDEUR MALHONNETES !!!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai