50pcs 12 18 20 24 36 Colių Skaidrus Bobo Balionai Veiklos Gimtadienio Šventė Santuoka Vestuvių Dekoro Suaugę Vaikai Balionas


Žymos: žmogus-voras žaislas, gimtadienis dekoro šalis, aš tave myliu, minecraft žaislas, tortas dekoro priemonė, reklama mėlyna, šventinė vestuvių papuošalai, vyras duslintuvo, sankt valentin, vestuvių dekoravimas palapinė.

€6.69 €13.13
  • Yra sandėlyje
  • w16802


[produkto specifikacijos]

12 colių rekomenduojama pripučiami 25CM

18 colių rekomenduojama pripučiami ne didesnis kaip 36 cm

20 colių rekomenduojama pripučiami 41CM

24 colių rekomenduojama pripučiama 48CM

36 colių rekomenduojama pripučiami 72CM

[produkto Kiekis] 50pcs/set klaida:0-1 vnt

[Produkto Medžiagų]:pvc

[Produkto Savybės]:citi turi metalinį blizgesį, vienodos spalvos ir gražios formos.Jis gali būti naudojamas kelis kartus.Jis yra patogus, išpūsti ir deflate.Ne mesti jį šalin, kai naudojant jį vieną kartą.

Elastingumas šis balionas yra labai geras, prašome nuolat infating, kol paviršius yra lygus, kaip mūsų nuotrauką, ne bet krantinės sraigės.Jei yra raukšlių, tai reiškia, kad jūs neturite pakankamai pripūstos oro, jums reikia eiti į infalting.

Naudojimo instrukcijos

[1] paruošti balioną.žiupsnelis krašto balionas

[ 2] traukti balionas horizontaliai ir du kartus, priešinga kryptimi, ištraukite balioną vertikaliai ir pradėti vėl, kol kas edge yra padaryta.

[3 ] naudoja helio butelį ar siurbliai išpūsti per oro uosto.

[4] esant pripūtimo uosto, pradėti 2cm nuo debesėlio ir paversti jį žemyn, pasukite oro uosto į mazgas užbaigti.Jeigu uodega yra ne pakankamai ilgai, ruožas ilgiau.

Pastaba:

kai gaunate balionas, ji yra labai maži, prašome traukti krašto balionas tolygiai prieš pripučiamos oro baliono.naudoti pripučiamos balionai įrankiai, tokie kaip balionas pripūtimo arba siurblys, lėtai pripučiamos, jei ji yra plokščia, nuolat pripučiamos, iki baliono ateina į būti apvalus, tai pvc balionas yra elastinga, pagaliau ji bus paversti į normalaus dydžio apvalus balionas, prašome nesijaudinkite.

Siekiant užtikrinti, balionas galėtų plaukti po pripildytas helio, jums reikia išpūsti pakankamai helio.Pavyzdžiui, 22L helio dujos, galite pripūsti 2vnt 36 colių balionas, ar 5vnt 24 colių balionas, ar 8pcs 20 colių balionas, arba 10vnt į 12pcs 18 colių balionas.

Rekomenduojame užpildo oro balionu:

šviesos svorio produktų, tokių kaip nagų glittler plokštelės, popieriaus konfeti, folija, konfeti, plunksnų, geriau ne per 10g, jei per daug svorio, balionas negalėjo skristi po pripildytas helio.

Jei norite įdėti mažas baliono vidų, pirmas išpūsti burbulą balionas apvalios formos, iš pradžių, tada atleiskite oro, įdėti mažų balionų burbulo balionas, išpūsti balionėlis, pasukite oro uosto į mazgas, iki kiekvienas nedidelis balionas išpūstas.pagaliau išpūsti burbulo balionas dar kartą, jums gali naudoti, helio arba oro, oro balionas negali skristi.

ĮSPĖJIMAS:

Prašome išpūsti su normaliu oru arba helio, nereikia išpūsti vandenilio arba kitos degios ir sprogios dujos

# Jūsų užsakymas bus paprastai būti išduotas per 1-3 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas).

# "www.ylakiuglobosnamai.lt Saver Shipping "arba" www.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas " yra stabilesnė, saugesnė ir greitesnė.

# Kadangi mes turime bendradarbiavimo komercinių transporto bendrovės, tokios, kaip DHL, mes suteiksime didelė nuolaida transportavimo išlaidos, kurios gali būti pasiektas per 3-7 dienas."FedEx", UPS ir kt!

# Galime koreguoti kainą jūsų didelis, kad, todėl prašome kreiptis į mus tiesiogiai!

# Gražių nuotraukų atsiliepimus ir teigiamų komentarų, mes jums dovana kitą užsakymą,

# Labai graži nuotrauka atsiliepimus ir socialinės dalijimosi (Fackbook, Instagram, vk ir kt.) galite gauti dovanų tiesiogiai. (Jūs turite išsiųsti nuorodą į mus pirmą kartą, mes sekite nuorodą duomenis.Daugiau lankytojų, mes suteikiame daugiau apdovanojimai mes turime.)

(1) Jei gavėjas nėra prekės bus paprastai būti įdėtas į pašto dėžutę ;

(2) Jei dydis prekės yra didelis ir negali būti įdėtas į pašto dėžutę , kurjeris įdėti skelbimą, pranešimas į pašto dėžutę .

(3) Jei pakuotės negali būti pristatytas, tai gali būti laikoma vietos pašto 15 dienų.Jei ne vienas gavo daugiau kaip 15 dienų , Sinotrans vidaus klientų aptarnavimo skyrius bus pasirinkti sunaikinti prekes pagal pardavėjo nurodymus, teikdamas prekes.

(4) Jei produktas jums gauti sugadintas ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis , mes spręsti ir rasti geriausią sprendimą , jūsų pasitenkinimas yra, kad mes galime padaryti geriau.


  • Prekės Pavadinimas: BOOMCOOL
  • Pavadinimas: Bobo Balionas
  • Dydis: 12 inch, 20 inch, 18 inch,24inch,36inch.
  • festival2: dalyvavimas,, Motinos Diena, Vaikų Diena, Padėkos, Kalėdų ir kt.
  • festival1: Vestuves, Gimtadienį, Vakarėlį, Jubiliejų, Tėvo Diena,Valentino Diena
  • Kiekis: 50PCS,klaidos
  • Proga: Motinos Diena
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skaičius, Vnt: 50pcs
  • Forma, Stilius: ROUND
  • Medžiaga: PVC
  • Klasifikacija: Ballon
  • Modelio Numeris: bobo-55
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)


Josiah Green
2020-09-17
5/5
Beautiful exact wing recommended image I will order more
Paulyuen Honda
2021-01-09
5/5
Perfect arrived earlier
Chantal Courville
2020-10-18
5/5
Great balls came very fast
Giler Cso
2020-09-26
5/5
My order came very fast.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai