6Pcs 30ml Silikono Mini Rankų dezinfekavimo priemonės Butelį Plastiko Animacinių filmų Tuščias Butelis Nešiojamų Saugus Gelis Turėtojas Muilo Dozatorius Vaikams


Žymos: antibacterian gelis, sanitizerd turėtojas, gelis hidroalcoholico, gelis pagrindinis, gelis turėtojas, antibacterian rankų gelis, ranka sanit, alkoholio ranka, alkoholio gelis, gelio rankų.

€5.92 €10.75
  • Yra sandėlyje
  • w168487


6Pcs 30ml Silikono, Plastiko Tuščias Butelis Animacinių filmų Karabinai Nešiojamų Lauko Žygiai Kuprinė Kablys Apversti Daugkartiniai Butelį, Maišelį Dekoro >> Funkcija: 1. Geriausi kelionių partneris: Kai jūs einate ar kelionės, jūs galite naudoti ją užpildyti tualeto reikmenys, skysčio arba kremo, kosmetikos, maisto pagardai, ir kt. 2. Vaikų žaislai: mielas animacinių filmų vaizdus, vaikų kuprinę, papuošalai, rankų dezinfekavimo priemonės gali būti perkeltas aplink, švarus ir higieniškas. 3. Butelyje yra mažas ir lengvas nešioti, tinka lauko kelionės ir išvykos.Mados maišelį apdaila, mielas ir praktiškas. 4. Naudoti sagtis karabinai lengvai pridėti buteliai savo raktus, piniginę, pagalvių ir kt.Taip pat galite įdėti jį į jūsų krepšyje ar kišenėje. >> Specifikacijos: Materiall: Silikonas,Plastikas Dydis: Kaip pavaizduota Spalva: Cartoon modelio Talpa: 30ml >> Pastaba: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.Dėkojame už jūsų supratimą! >> Pakuotė: 6* Kablys Apversti Tuščių Plastikinių Butelių su PVC Maišelis/ be PVC maišas (Pasirinktinai)


  • Nemokamas Pristatymas: Paramos Dropshipping
  • modelis: Panda, Letena, Avokadas, Ratas, Ledai, Shiba Inu
  • Produkto pavadinimas: Animacinių filmų silikono nešiojamų butelis
  • Talpa: 30ml
  • Medžiaga: Silikonas,Plastikas


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai