KnightX MCUV UV colse iki Makro Fotoaparato Objektyvo Filtras 49 52 55 58 62 67 72 77 mm fotografija telefono dslr spalva canon "sony", "nikon"


Žymos: uhc, raynox dcr 250 makro objektyvas, canon close-up lens, makro geležinkelių, 72mm uždaryti, 55mm filtras, 52mm nd8, filtras 58 mcuv, 77 filtras, filtras nikon.

€7.53 €10.17
  • Yra sandėlyje
  • w168936


UV Filtras Pagerinti kontrastą su vaizdo ir skaitmeninių vaizdų iki minimumo sumažina šviesos kiekį.Ypač naudingas vietovėse, iš didelio aukščio, sniego, ar paplūdimį, pašalinti nepageidaujamus mėlyna dauguma.Importuotų optinio stiklo, aukščiausio lygio pralaidumas.Medžiaga:Optinis Stiklas

HD-MCUV KnightX HD-MCUV serijos ultra-plonas filtrai priėmė specialios technologijos dvipusis 18 multi-coated objektyvai

Nano Tech Anti Nulio apsauga filmas

Atsparus vandeniui & Anti pirštų atspaudų apsauginės plėvelės

Labai Skaidrią apsauginę plėvelę

Anti UV apsauga filmas

kuris užtikrina didelio pralaidumo ir labai lygaus paviršiaus ir padeda išvengti nereikalingų svarstymų.

Sumažinti vidinių atspindžių-tai aiškesnis vaizdas su daugiau kontrasto.Šios Profesinės MCUV filtras yra poreikis skaitmeniniai fotoaparatai.

Medžiaga:Optinis Stiklas

CPL Filtras Pašalina nepageidaujamus atspindžius nuo nemetalinių paviršių, pavyzdžiui, vandens ar stiklo, Padidina spalvų ir kontrasto raudona ucing atspindžius nuo nemetalinių paviršių, pjaustymo Pagerina aiškumo nutolusius objektus Lapai yra turtingesnė, dangaus mėlynesnėmis Medžiaga:Optinis Stiklas

Uždaryti X10

Fotografuojant iš arti, iš smal objektai ir informacija apie mažas plotas paprastai nėra įmanoma, su standartiniu Objektyvu.

Tai yra, nes standartiniai lęšiai turi minimalų dėmesį sutelkiant atstumas.po šio taško, jei jūs judėti arčiau, daugiausia dėmesio bus prarasta.

Tai išdidintos nuotraukos objektyvas padės jums įveikti šią problemą.Tiesiog varžtą, tai Makro, rodyti tvirtinimo objektyvas su savo standartiniu objektyvu.

dabar galite imtis neįtikėtina picturs su savo Objektyvu.

Medžiaga:Optinis Stiklas

ND2-ND1000 Neutralaus Tankio (ND) filtrai gali sumažinti šviesos intensyvumas be pastebimai keičiasi jo spalva.Klasikinis ND filtrai turi skirtingas f-stop mažinimo numerius ir pralaidumas, tokiu būdu gautą gali būti taikomi skirtingų fotografavimo sąlygų, pvz., portreto, vandens krioklys, fontanas ir kt.

Tai Fader-OJI yra kompaktiškas all-in-vienas kintamasis, neutralaus tankio filtras, kuri reguliuoja šviesos kiekį sumažinti tik su tvist jūsų riešo.Rodyklės ant filtro tarkime, jūs tiksliai žinosite, kokia suma sumažinti iš pirmo žvilgsnio.Suteikiant jums aiškiai ir tiksliai kadrų kuris tankis, kurį naudojate.Ji gali reguliuoti neutralaus tankio laisvai iš ND2, kad ND1000. Jums reikia tik atlikti vieną filtro su tuo pačiu galimybę su ND2, ND4, ND8 ND16 ND32...ir ND1000. Jis suteikia laisvę kurti įvairių neutralaus tankio laisvai.Medžiaga:Optinis Stiklas


  • Tipas: Uždaryti
  • Modelio Numeris: 49-77mm
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: KnightX


M Noeldgen
2020-11-11
5/5
As described

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai