Ekologiškų Grūdų Antklodė Šilta, Gobelenas Flanelė, Antklodė, Lova, Sofa-Žiemos Naujųjų Metų Dovana Vilnos Mesti Juokinga Pliušinis Dropshipping


Žymos: nuotrauka tapetes, tapetes šuo, tapete ford, rėmas silicio, mandala mesti, tapetes vonios kambarys, lovatiesė gobelenas, pledas gobelenas, chandler bing draugais, rėmas princesė.

€14.07 €15.63
  • Yra sandėlyje
  • w16994


Ekologiškų Grūdų Antklodė Šilta, Gobelenas Flanelė, Antklodė, Lova, Sofa-Žiemos Naujųjų Metų Dovana Vilnos Mesti Juokinga Pliušinis Dropshipping

>>>>Prekės Informacija

Produktų pardavimo punktus: 1. Minkštas ir šiltas vilnos leidžia jums ir jūsų mylimam žmogui, ypač patogus dėl gaivus nakties, nes jūs galite žiūrėti TV apie židinys arba galite jį ant grindų piknikas

Naudoti patalpose arba lauke, kad gauti labiausiai iš šio gurmanų antklodė

3. Naudojimo būdai: Naudojamas gobelenai, sienų apmušalai, lovatiesės, sienų apdaila, sienos menas, lovatiesės, patalpų pertvaros, užuolaidos, staltiesės, kolegijos bendrabučių, staltiesės, namų apdaila, atostogų apdaila, pikniki, ir paplūdimiai

3. Puikios dovanų pasirinkimą: Šių aukštos kokybės kabantys papuošalai yra stilingas dizainas ir parengti meistriškumo, yra universalus, ir yra atsparūs visiems-oras vidaus ir lauko darbams.Jie yra puikus dovanų pasirinkimas.

4. Multi-funkcija: Naudokite šį išskirtinį sienos montuojamas prie sienos, antklodė, pakabinti dailylentės, už lovą, pavyzdžiui, pagalvėlė, papuošti sienos, ir taip pat gali būti naudojamas kaip sofa-lova, dulkių danga, paplūdimio antklodė, staltiesės, užuolaidos ir kt.

specifikacija:

100% brand new ir aukštos kokybės!

Dydis / svoris: apytiksl.

Mažas 120X150CM / 530g

Vidutinio 150X200CM / 970g

Didelis 180X230CM / 1280g

Pakuotė:

1 * Gobelenas

eilutę:

1) išlaikyti spalvą švieži, tai geriausia įdėti druskos vandens per pirmą sykį.

2) Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Zh

3) Dėl fizinio matavimo, prašome leisti skirtumas 1-2 cm.

>>>>Punktas Rodo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Privalumai: Patogus, Karšto Pardavimo
  • Naudoti: Patalynė
  • Stilius: Paprastas
  • Medžiaga: Mikropluošto Audinys
  • Rinkinys Tipas: No
  • Prekės Pavadinimas: AIHOME
  • Skalbimo Patarimai: Rankų Plovimo & Mechaninė Plauti
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Audinio Skaičius: 80
  • metų laikai: Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
  • Siūlų Skaičius: 100TC
  • Technics: Audiniai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai