Individualizuoti Vestuvių Atminimo Nuotrauka Puokštė pakabukai , Pritaikyti jubiliejų nuotaka atmintį Dovanos, foto Gėlių Puokštė pakabukai


Žymos: asmeninį veido antspaudai, nuotaka komanda, stlink v3, artifici gėlių, ausinės batraištis, tulpių balta, keychan asmeninį veido, stlink, asmeninį veido gerbėjai, Verpalai.

€16.40 €18.85
  • Yra sandėlyje
  • w170873


Pasirinktinius nuotraukų rankogalių segtukai.Galite pasirinkti, kad ta pati nuotrauka, tiek rankogalių segtukai arba galite pasirinkti, kad kitą nuotrauką, todėl kiekvienas cufflink.

Puikus asmeninį dovana ypatingas žmogus jūsų gyvenime!

Kaip užsisakyti - 3 ŽINGSNIUS:

1. Išskleidžiamajame meniu, pasirinkite savo puokštė žavesio stiliaus (vieną arba du kartus žavesį.) Tada pasirinkti savo juostelės spalva.

2. Palik mane užrašą "pranešimą, kad pardavėjas," dalyje jūs sąskaitos faktūros pranešėte man žinoti, jei jūs norite, kad jūsų nuotrauką pradinę spalvą arba, jei norite, kad ji būtų paverstas į juoda ir balta, ir pls pasakykite mums, juostelės spalvą, kurią norite.Jei jūs nežinote, kaip palikti pažymi, tiesiog siųsti pranešimus, kad jav nuo užsakymo.

3.Po to, kai jums pirkti jūsų puokštė žavesio, siųsti savo nuotrauką į mane naudojant pokalbį pranešimų sistemą.

INFORMACIJA:

~Kopiją savo ypatingą nuotrauka yra konservuoti stiklu ir patikimai pritvirtintas prie 20mm apvalus metalo rėmelio.Jūsų puokštė žavesio ateina su 28" juostelės su širdies omarų užsegimas, kad kabliukai į jūsų puokštė žavesio.

Jūsų vestuvių puokštė foto žavesio atvyks į gražių dovanų dėžutėje.Tai padaryti nuostabų dovanos brides!


  • Modelio Numeris: 001
  • Prekės Pavadinimas: PARARTDIY
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Proga: Motinos Diena
  • modelis: NĖRA


Kitty Nat
2020-08-31
5/5
Amazing. So beautiful ❤️

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai