KERUI DW9 Judesio Detektorių, Signalizacijos Sistemos, Namo Apsaugos Bevielio Lauko Vandeniui PIR Judesio Jutiklis Garažo Signalizacijos


Žymos: signalizacijos kerui, judesio jutiklis, kamera judesio jutiklis žadintuvas, žmogaus perkelti jutiklis, įkroviklis asus k52, belaidžio motoroleris signalizacijos, judesio jutiklis pir alarma, Signalizacija, judesio jutiklis-jungiklis, judesio pir jutiklis.

€18.86 €23.58
  • Yra sandėlyje
  • w171064


KERUI DW9 Judesio Detektorių, Signalizacijos Sistemos, Namų Saugumą, Lauko PIR Judesio Jutiklis Garažo Signalizacijos

Sveiki atvykę & Įsilaužimo Signalizacijos funkcija

Aliarmo režime: Judesio Detektorius, Kai įjungtas, jį bus garso ir siųsti signalą sistemos skydas, jums bus gauti pavojaus signalą pirmą kartą.

Sveiki režimas: Kai judesio detektoriai yra įjungtas, priimančiosios bus padaryti "Sveiki, sveiki!" garso.Ji buvo plačiai naudojami parduotuvėse, biuruose, gamyklose, ir caffee.

Vandeniui Judesio Detektorius gali būti naudojamas lauke

Jutiklis nustatys, kas 5s, kai žmonės ar transporto priemonės pažeidimai, kitą aptikimo įvyks po 5s

Įvairių aptikimo skylių įvairiose aplinkose

5 lygiu apimtis &16 dainų kolonėlė

Savybės:

1. 1150FT Perdavimo Atstumas: imtuvo diapazonas bus nustatytas jūsų jutikliai 1150 metrų be kliūčių.O išbandyti realaus pasaulio aplinkoje, medžių, pastatų, sienos, ir transporto priemonės perdavimo diapazonas gali siekti iki 500 metrų. (Atkreipkite dėmesį: Extra heavy trikdžių, pvz., storos sienos, metalo danga, aukštos kalvos, ir daug medžių, sumažės belaidžio spektrą.) 2. Daugiau JOKIŲ klaidingų pavojaus signalų: Su reguliuojama detektyvas atstumas jungiklis, galite pakeisti nustatymo atstumas nuo 6 iki 12 metrų.Be to, ši sistema ateina su dviem judesio jutiklis apima, galite pakeisti detektyvas žiūrėjimo kampas iš 110 ° iki 10 ° sumažinti netikrų pavojaus signalų smulkių gyvūnų ir daiktų, pavyzdžiui, paukščių, ir kurių lapai; super infraraudonųjų spindulių skvarbos galia sumažina klaidingų pavojaus signalų blogas oras, kaip lietus / sniegas ar kitos natūralios šviesos šaltiniai, trukdžių kaip saulė. 3.Pritaikoma Sistema: Kiekviena zona gali skirtis nuo blykstė-LED šviesos, todėl jį lengva suprasti, kuri zona buvo patirtos.Jeigu jūs ieškote tam tikrą įvairovę, ši sistema yra viskas. 4. Super lengvas montavimas - jokių kabelių paleisti, jokio vargo montavimas.Įdėkite baterijas ir įdėkite mobilųjį be laidų, jutiklių ir signalo imtuvas, kur norite.Imtuvas ir jutiklis yra suporuotas iš dėžutės, jis bus ir veikia minučių. 5. Papildomų ilgai veikianti baterija: imtuvas gali būti įjungtas, tiek maitinimo adapteris ir baterijos, o jutiklis maitinamas 2 AA baterijos, kurios gali trukti ne trumpiau kaip pusę metų (kiekvienas lauko temperatūros jutiklis gali būti aktyvuota 35000 kartus ).Ilgas baterijos naudojimo užtikrina, kad jūs neturite likti ant baterijos ir priimti signalą įrašas su jūsų kempingas kelionę

Techinical parametrai

Signalo priimančios Maitinimas: DC 5V Veiklos baterijos: 3 vnt * AAA baterijos(neįtraukti) Aptikimo atstumas:


  • Modelio Numeris: DW9
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: KERUI


O25gsz6l
2021-02-01
5/5
regards
Lachunda
2021-02-01
5/5
ok thank you
Lady Huggy
2020-10-03
5/5
There Was very fast
Sebelev72
2020-11-02
5/5
We checked, everything works for every sensor you can put your music. thanks
Kwaw Sky
2020-12-10
5/5
Super product, really satisfied, works fantastic

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai