Omni-directional Vienos Ausies, Belaidės laisvų Rankų įrangos Mikrofonas Shure UR1 BLX SVX ULX SLX UR4D UR4S Radijo Mikrofonas Sistema TA4F mini 4P


Žymos: laisvų rankų įranga mini xlr, ausinių lizdas mikrofono, shure siųstuvas, shure, shure sm58, belaidžio microphon, microphon, shure slx, grupė mikrofonas, shure sm.

€12.45 €15.57
  • Yra sandėlyje
  • w171770


Tai Naujo dizaino Profesinio Patogią laisvų Rankų įrangos Mikrofonas su Omni-Kryptingumas kapsulių Shure Bevielio Mikrofono Sistema TA4F mini XLR 4Pin Jungtis KAINA: $299.00 visiškai Naujas - Originalias Pakuotes Įgalioto Atstovo Garantija Gamintojas MICWL Garso Inc.

Komplektą sudaro:

(1) 1x Ausinės su mikrofonu,

(2) 1x putų Jungtis: Saugiai Mini 4 Pin XLR TA4F konfigūracija Shure Bodaypack siųstuvas . (Suderinamas Shure UR1 BLX SVX ULX SLX UR4D UR4S L1, 11, LX1, SC1, U1, UC1, UT1, T1, ULX1, UR1, PG1 ir KCX, Veiklos Įrankius, PGX, PP, BLX, SLX, ST,ST-D, ULX, QLX, QLX-D, ULXD, UHF-R Wirelss sistema... ...) 1.Maža ir išskirtinį forma yra labai mados. 2.Padaryta ABS medžiaga, kuri yra tvirta, ilgaamžė ir ekonomiška. 3.Maža ir išskirtinį fiksuotojo geležies apykaklės įrašą yra labai stabilus ir patvarus. 4.Lengvesni, minkštas, jungiantis konfigūracija gali minimalų triukšmo lygį. 5.Daugelis jungčių, rungtynės daug rūšių paleidimo sistemos. 6. Professional: Pramonės-standartinė garso kokybę kartu su stebina patvarumo, kad šis mini Lavalier microphone idealiai tinka beveik bet kokio vokalo garso ir žodžio programos.Mėgaukitės judėjimo laisve, diskretiškas operacija ir išskirtinės savybės tinka bet kokiai progai.Mini ausų kabinti Lavalier microphone atsakymų poreikis, už prieinamą kainą, novatoriškus ir patikimus Lavalier mikrofonai 7. Lengvas, Patogus & Patvarus: Profesionalios vokalo pikapas kondensatoriaus mikrofonas.Turi 1.2 Metrų kabelį lengvai ryšys.Apima Metalo įrašą ir priekinio stiklo.Mikrofonas funkcijos cardioid pikapas modelis.Prakaitas ir Dulkėms, Pagamintos visų Pirma vidaus ir Lauko specialistai.Skirtos Naudoti Scenoje, Maldos Namai, Dėstytojai ir Kitos Programos, kurioms reikalingas Minimalus Mikrofonas Matomumas su ranka-free.Specifikacijos: prekinis pavadinimas: paslėptas mikrofonas Elementas: Electret Kondensatoriaus Polar pattem: Įvairiakryptė Dažnių Diapazonas: 20-20kHz SNR >63dB Išėjimo Varža ≤680Ω Signalo ir Triukšmo Santykis: TBD Jautrumas-47dB ±2dB Kabelio Ilgis: 1.2 Metrų Garantija: Vienerių Metų Garantija Taikoma MICWL Garso Inc.Kitas jungtis pasirinkimas: (, prašome susisiekti su mumis, kad prieš, jei jums reikia kitų jungtis) 3,5 mm Varžtų Fiksavimo už Sennheiser TA3F Mini 3Pin už AKG TA4F Mini 4Pin už Shure, Audio Technica Hirose 4Pin 3.5 mm Išorinis Užraktas Mini 4Pin už MiPro ir kt.


  • Komunikacijos: Belaidžio
  • Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: OM027-2
  • Naudoti: Etapo Rezultatų Bevielis Mikrofonas
  • Rele: Kondensatoriaus Mikrofonas
  • Stilius: Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas
  • Prekės Pavadinimas: MICWL
  • Polar Modeliai: Įvairiakryptė


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai