AS608 Atspaudų Jutiklis Optinis Modulis Pirštų Atspaudų Modulis Arduino Spynos Nuosekliojo Ryšio Sąsaja


Žymos: arduino pirštų atspaudų jutiklis, arduino rinkinys pirštų atspaudų, pirštų atspaudų skaitytuvas, pirštų atspaudų skaitytuvas usb, pirštų atspaudų skaitytuvas, pirštų atspaudų "windows", arduino pirštų atspaudų, eikon pirštų atspaudų skaitytuvas windows 10, esp gprs, pirštų atspaudų usb.

€10.03 €20.05
  • Yra sandėlyje
  • w17369


AS608 Atspaudų Jutiklis Optinis Modulis Pirštų Atspaudų Modulis Arduino Spynos Nuosekliojo Ryšio Sąsajos Naudojimas: netic Jutiklis

Tipas: Biosensor; Teorija: Holo Jutiklis

Galia: Perjungimo Rele

Modelio Numeris: AS608 Atspaudų Jutiklis

Medžiaga: PCB; Gaminio Parametrai

Rezoliucija: 500dpi

Maitinimo srovė: mažiau nei 60mA

Maitinimo įtampa: 3.3 V

Pirštų atspaudų ie atvykimo laikas: mažiau nei 1.0 sekundžių

Pikinė srovė: mažiau nei 60mA

Lango plotas: 15.3x18.2MM

Ryšio Sąsajos: USB/UART

Kaip Modulis Veikia

1. Pirštų atspaudų bruožai

Pirštų atspaudų algoritmas ekstraktai funkcijų, nuo įsigytos pirštų atspaudų ie ir yra pirštų atspaudų informacija.Kaupimo, palyginimo ir paieškos pirštų yra viskas padaryta pagal veiklos pirštų atspaudų bruožai.

2. Pirštų atspaudų tvarkymo apima du procesus: pirštų atspaudų registracijos procesą ir pirštų atspaudų suderinimo procesas (kurių pirštų atspaudų atitikimas yra padalintas į pirštų atspaudų palyginimo (1:1) ir pirštų atspaudų paieškos (1:N) dviem būdais).

Kai pirštų atspaudų registruotas, dviejų pirštų atspaudus įrašyti kiekvieno pirštų atspaudų, ir įvesties ie apdorojamas du kartus.Sintezės modulis yra saugomi modulis.

Kai pirštų atspaudų yra suderinta, kad pirštų atspaudų jutiklis yra naudojamas įėjimo pirštų atspaudų ie patikrinti, perdirbti, tada jis yra lyginamas su pirštų atspaudų modulis modulis (jei ji yra suderinta su nurodytas modulis modulis, jis vadinamas pirštų atspaudų palyginimo režimu, ty, 1:1 režimas.Jei atitinkančią keli moduliai yra vadinamas pirštų atspaudų paieškos, ty 1:N režimu, modulis suteikia atitikimo rezultatas (teigiamas ar neigiamas).

Spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Jutiklis

1 * ryšio linija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai