USB-AFP8550 Programavimo Kabelį skirtą Panasonic Nais FP1 FP3 5BP PLC USB RS422 DB15 MD8 Dvigubos Jungtys


Žymos: jungtį db15, plc " logotipas am2, usb 2 rs422, jungtis, kabelių kopėčių, max487esa, "panasonic" plc jungtis, siemens s5 laikmačiai, logotipai "siemens" plc, fp3 kaukė.

€25.84
  • Yra sandėlyje
  • w173810


USB8550, USB-FP3/5BP,USB-AFP8550 Programavimo Kabelį skirtą Panasonic Nais FP3/5BP PLC,Paramos WIN7

DB15 Adata

, kompiuterių veikimo vairuotojo kontroliuoti, USB sąsaja į kompiuterinio modeliavimo tradicinių nuoseklųjį prievadą (žinomų kaip COM prievadai), ir naudoti esamas programavimo programinė įranga, ryšių programinė įranga ir stebėjimo programinė įranga taikomoji programinė įranga.Šį kabelį darbo jėgos iš USB, ne ilgiau, iki PLC programavimo burną elektros energijos tiekimo, transformavimo lauke led instrukcijos siųsti ir gauti duomenų ir maitinimo narių valstybės.

USB8550, USB-FP1 programavimo kabelį taikoma panasonic FP1 serijos PLC.

Savybės ir techninės indeksas:

"Parama USB-FP1 operacinė sistema: WIN7 / Windows/Windows XP (WinNT4/95/98 / Mane/DOS nepalaiko)

"Parama USB-FP1 programavimo programinės įrangos versija: FPSOFT V1.1 ir daugiau

"Visiškai suderinamą USB V1.1 ir USB V2.0 normas

"USB magistralės maitinimo ir naudoja esamą apie 50 mA

"Sparta: 300 BPS ~ 1 Mb / s standarto sparta bus automatiškai pritaikyti

"Parama UART duomenų formatas: duomenų bitai: 7, 8, ir stop bitai: 1, 2, pariteto: nelyginis/net/be lyginumo

"Kiekvienas KOMPIUTERIS palaiko daugiau USB kabelis šaknis programavimas

"Darbinė temperatūra: 75 ~ + 20

"Kabelio ilgis: 3 m, spalva: aukščiausiasis mėlyna

Naudojimo būdas:

USB-FP1 programavimo kabelį, turite įdiegti USB įrenginio tvarkyklės naudoti, vairuotojai yra įtraukti į išleisti produktus su disko, įrengimo būdas pamatyti vairuotojo disko video demo dokumentą.

Tvarkyklės diegimas bus baigtas, "Windows" į device manager ateis USB-FP1 programavimo kabelis, atitinkantis COM prievadą, tik programavimo, programinės įrangos ar kitų programinės įrangos programų, gali pasirinkti COM prievadą, ir kitos ryšio parametrus, naudojant numatytuosius Parametrus, naudoti kitą su tradicinių RS232 sąsajos programavimo kabelį visiškai tas pats.

Jei jūsų prekės yra daugiau nei $ 100, pabandykite pasirinkti komercinės kurjerių įmonės, todėl jūs galite užtikrinti, kad prekės būtų ne viskas prarasta, jūs galite taip pat susisiekti su manimi pasirinkti gerą kurjeris.

Pristatymas

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad mes ne laivo į kiekvieną šalį, kai kurios šalys, kad mes ne laivas, bet neapsiriboja yra parodyta mūsų išskirti laivybos vietą sąrašus.Jei norite žinoti, jei aš laivas į savo šalis, prašome elektroniniu paštu mums.

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame, kad visi mūsų daiktai dirbti ir būti laisvas nuo gamintojo broko.Brokuotos prekės gali būti grąžinamos originalioje būklės per 14 dienų nuo užsakymo gavimo, pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus nemokamai.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo siuntimo išlaidas.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums , mums bus malonu atsakyti per 24 valandas.

Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, Prašome palikti mums postive atsiliepimus ir 5-žvaigždučių reitingus.

Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.


  • Laidininko Medžiaga: Vario
  • Tipas: IZOLIUOTI
  • Modelio Numeris: USB-AFP8550
  • Izoliacinės Medžiagos: PVC
  • Prekės Pavadinimas: LOLLETTE


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai