Kūrybos Sienos Montuojamas Veidrodis Rotango Su Makiažo Veidrodėliai Rankų Darbo Sienų Apdailai Triušio Ausies Veidrodis Namų Puošybai


Žymos: vroom sienų apdaila, rotango tapetai, veidrodis triušis, mirrow lipdukas, ika sienos veidrodis, nuotrauka veidrodėliai, raundas vytelių veidrodis, rotango medžio dekoro, veidrodis vytelių, dekoro veidrodis sienos.

€5.82 €9.39
  • Yra sandėlyje
  • w174787


Aprašymas:

1、Natūrali Medžiaga: Pagaminti iš natūralių medžiagų, geometrinės, retro, ir neutralus rotango dizainas, bekvapis, stiprus, ir ne lengva sugadinti.

2、Mielas ir Madingas: Šios sienos veidrodis skersmuo 22*16*42cm/8.66*6.30*16.54 pagal(maždaug), ir jame yra zuikio ausų formos ir dekoratyvinis rėmelis, kuris yra mielas ir madingas.

3、Austi ir Patvarus: austi rotango veidrodis gali būti naudojamas bet kurioje kambario ar kartu su kitais veidrodžius sukurti teminius sienos.Tai puikus ornamentas vonioms, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurai, ir įėjimų.

4、Sutaupyti Vietos: Pakabinti ant sienos veidrodį, kad savo gyvenimą daugiau mados, ir ji yra patogi naudoti ir erdvės taupymo.

5、Masto Programos: Tinka visi countertops, tinka jūsų interjerui, studija, studiją, šalis, ir t. t.Padaryti jūsų gyvenimą daug skoninga.Puikus patvarumas, jūs galite tiesiog nuvalykite veidrodį su minkštu drėgnu skudurėliu.

Specifikacija:

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Rotango + veidrodis

Scena: Gyvenamasis kambarys, svečių kambarys, miegamasis

Gaminio dydis: 42x22x16cm

Savybės: Stilingas išvaizdą, Rankomis austi iš natūralių rotango, pilnas dizainas ir etninės muitinės

Veidrodis: Tinka visiems countertops, puikus jūsų interjero, padaryti jūsų gyvenimą ir daugiau ryškus ir patogus jūsų gyvenimą

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Pakavimo sąrašas

Paketą, įskaitant:

1*Rotango veidrodis


  • Medžiaga: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: ROUND
  • Modelio Numeris: Rotango veidrodis


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai