TACTIFANS Pirmosios Pagalbos Rinkinys Pleistras Maišelį Molle/Hook & loop Dvejopo naudojimo Amfibijas Medicinos Dėklas EMT Pagalbos EDC Rip-Toli Išgyvenimo IFAK


Žymos: peilį, skustuvą, medikas dėklas, nešiojamų medicinos dėklas, kablys ir kilpa dėklas, pleistras "velcro", didelis maišelis molle, paramedic, edc įrankis, ifak rinkinys, rinkinys medicinos krepšys.

€13.13 €18.75
  • Yra sandėlyje
  • w176493


TACTIFANS Pirmosios Pagalbos Rinkinys Pleistras Maišelį Molle/Hook & loop Dvejopo naudojimo Amfibijas Medicinos Dėklas EMT Pagalbos EDC Rip-Toli Išgyvenimo IFAK

Šio Lauko Pirmosios Pagalbos Medicinos Dėklas skirtas pirmosios pagalbos bei avarinių situacijų.Su tri-fold dizaino, šis krepšys turi 3 erdvūs skyriai, kuriuose yra daug kišenių ir tvirtos elastingos kilpos medicinos reikmenys ir priemonės.Dvigubas užtrauktukas uždarymo leidžia lengvai patekti į jūsų pirmosios pagalbos įranga.Su molle juostelės su stipriais snaps būtų patogu pritvirtinti prie bet kokios MOLLE suderinama pavara.Pagamintas iš aukštos kokybės 600D poliesteris, šis dėklas yra plyšimui atsparaus ir suprojektuotos taip, kad ilgai.Tai yra būtina, kelionės, žygiai, alpinizmas, dviračiai, medžioklės ir daugelyje kitų veiklos lauke.

8" * 7" * 3.5" (H *W *D) pirmoji pagalba dėklas pagamintas iš anti-dilimui 600D poliesteriu, būtina priemonė, avarinių situacijų.

Tri-fold dizainas, rip toli fastener tape ir plati rankena, greitai pašalinti greitą prieigą prie pirmosios pagalbos reikmenys.

Erdvus kamerų su daug kišenių, tvirtos elastingos kilpos, priemonės turėtojai, ir užtrauktuku akių skyriuje mažas, pirmosios pagalbos įranga.

2" klijų skydelis priekyje, dųl pirmosios pagalbos ar moralę pleistras.

MOLLE juostelės su stipriais snaps leidžia jums pridėti šios medicinos dėklas prie bet kokios MOLLE suderinama pavara.

D-žiedai ant nugaros, už papildomus tvirtinimo taškus.

Techniniai duomenys:

Spalva: Black/Tan/OD/ACU / CP Kamufliažas (Pasirinktinai)

Medžiaga: 600D Nailono

Dydis: 20 X 18 X 9cm / 8 * 7 * 3.5 į

Svoris: 300g / 10.6 oz

Pakuotės Dydis: 26 * 19 * 3cm / 10.2 * 7.5 * 1.2 į

Pakuotės Svoris:320g

Paketų Sąrašo:

1 * Pirmosios Pagalbos Krepšys(raudonojo kryžiaus pleistras,kiti netaikoma)


  • Pakuotės Dydis: 26 * 19 * 3cm / 10.2 * 7.5 * 1.2in
  • Medžiaga: 600D poliesteris
  • Pakuotės Svoris: 320g
  • spalva: Juoda / Kamufliažas (Pasirinktinai)
  • Dydis: 20 X 18X 9cm / 8 * 7 * 3.5in
  • Prekės Pavadinimas: TACTIFANS


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai