Elektros Raumenų Stimuliatorius Atsipalaiduoti Raumenų Masažas Mašina Impulso Dešimtis Akupunktūros Terapija Slimming Massager Riebalų Degintojas +10 Pagalvėlės


Žymos: mašina de masažas, profesinės akupunktūra pen, dešimtys mašina, didelis, asmens massager elektros, massag, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, gydymas lazeriu, cryolipolysis shockwave terapija, vyrų raumenų stimuliatorius, Vwinget.

€11.56 €19.59
  • Yra sandėlyje
  • w176535


Elektros Raumenų Stimuliatorius Atsipalaiduoti Raumenų Masažas Mašina Impulso Dešimtis Akupunktūros Terapija Slimming Massager Riebalų Degintojas +10 Pagalvėlės Jei norite pirkti daugiau Elektrodų pagalvėlės,jūs galite spustelėti žemiau esančią nuorodą.

Kaip naudoti (turi būti atidžiai perskaityti prieš perkant)

1 žingsnis:Vieta elektrodų pagalvėlės ant kūno(Pastaba: 2 elektrodų pagalvėlės / 4 elektrodų pagalvėlės turi būti sujungti tuo pačiu metu),

2 žingsnis:Prijunkite elektrodų pagalvėlės su elektrodo laidus prijunkite prie prietaiso

3 žingsnis:Pradėkite prietaisą, nustatykite režimą, ir reguliuoti pavaros

Kodėl jums reikia šios massager?

Į massager remiantis fizika, bionika, biologinių elektros, tradicinė Kinų medicina mokslas kanalai ir užstatų principas.

Jis kartu su daug klinikinės praktikos ir priėmė šiuolaikinės mikrokompiuteris kontrolės technologijų mokslinių tyrimų ir plėtros naujausios kartos sveikatos priežiūros produktų.

Jis ne tik turi funkcija, akupunktūra, daužyti, masažas, medicininė, masažas, metalo laužą, plonas kūno, bet taip pat turi unikalų imuninės sistemos reguliavimo funkciją, ir išradingumą, ugdyti normaliai temperatūrai infraraudonųjų spindulių spektro elektrodas, kad terapijos poveikis nuostabesnio.

Tapatybės, Funkcionalumo ir Terapijos Teorija:

Šis elektroninio impulso massager yra skirtingi lenitive terapijos funkcija simptomas gimdos kaklelio spondyosis, periarthritis humeroscapularis, artritas, padermės juosmens raumenys ir kt., ir tai gali sumažinti periferinių nervų paralyžius veiksmingai.Be to, ši mašina gali atnešti lankstus masažas visam kūnui, dėl elektrodų pagalvėlės, todėl ji yra labai naudinga, siekiant išsklaidyti nuovargį, sumažinti raumenų skausmas ir skatinti kraujo apyvartą.

Jis turi multi-funkcija Paspauskite, Minkyti, Vibruoja ir Daužyti.Ši mašina turi kombinuotosios terapijos funkciją Rankos, Sąnarių, Pėdų, Pečių, Liemens ir Kojų.Žemo dažnio terapija veikia žmogaus kūną, nors žemo dažnio impulsų srovė, Tai daro žmogaus kūnas reaguoja jos kurstymas, ir taip skatinti dalies kraujotaką, Sustiprinti reguliavimo funkciją nervų sistema pasiekti tikslą, pašalinti nuovargį, sumažinti hyperinesia, reliving skausmas ir subduing uždegimas ir kt.

Kūno reakcija yra vykdoma kartu veiksmų nervų ir kūno skysčių.

Naudojimo Instrukcijos:

1.Švelniai Atidaryti langelį, dėžutė, įdėti keturis gabalus 1,5 V baterijų į jį, ir uždaryti ląstelių langelį. (6 V maitinimo adapteris gali būti taip pat taikoma)

2.Stick elektrodų pagalvėlės ant atitinkamų kūno dalių, kad reikia masažuoti, tada prijunkite atlikti viela su elektrodų pagalvėlės teisingai.

3.Atidaryti on-off mygtuką iš pagrindinių mašina, ir eskizas darbo režimą pagal instrukcija tvarka bus rodomas ekrane.Galite pasirinkti įvairių terapijos režimai ( Paspauskite, Minkyti, Vibruoja ir Daužyti) tik pagal jūsų asmeninius pageidavimus.

4.Terapijos greičio ir intensyvumo mašina galima lanksčiai reguliuoti, galite nustatyti intensyvumas rankenėlę iš pagrindinių mašina iš žemesnio į aukštesnį.

5.Taip pat galite paspausti mygtuką "| ARM", "BENDRAS", "PĖDOS", "PEČIŲ", "JUOSMENS" IR "KOJOS" pasirinkti įvairių dalių terapija.

6.Numatytasis darbo laiko mašina trisdešimt minučių, ir mašina automatiškai sustoti, kai jis nuolat dirba, trisdešimt minučių.Mašina taip pat turi penkias-antra savikontrolės funkcija, ir mašina bus nukirpti, kai pašalinti elektrodų pagalvėlės iš odos, per penkias sekundes automatiškai.

7.Jo dvigubo kanalo sistema gali padaryti du asmenys jį naudoti tuo pačiu metu, o intensyvumas ir laikas gali būti reguliuojamas atskirai.

8.Kai sustoti mašina, pis (išjungti per įjungimas įjungimo / išjungimo mygtuką, ir iš naujo nustatykite maitinimo jungiklį, kai reikia dirbo dar kartą.

Techniniai duomenys :

Maitinimas: DC 6 V

Srovė: 500mA

Dažnis: 1-50Hz

Galia: ≤3W

Impulso intensyvumas: 20 lygių

Baterija: neįskaičiuotos AAA Baterijos

Spalva: Balta/Sidabrinė

Paketas Apima:(AAA Baterijų (neįtraukta)

* Massager*1

* Elektrodų pagalvėlės*10

* USB Kabelis*1

* Maitinimo Adapteris (MUMS /ES)*1

* Anglų Kalba Vartotojo Instrukcija*1

* Prijungimo kabelis*2 (2-way)

Patarimai: Jei prietaisas įjungtas per 20 sekundžių be jokios operacijos, prietaisas automatiškai išsijungs.

Pastabos:

•Niekada nenaudokite mašinos kartu su šių medicinos prietaisų, pvz., pulso reguliatorius, dirbtinių širdies stimuliatorių, ir electrocardiograph mašina.

•Nereikia įdėti elektrodų pagalvėlės ant punkte arba precordial regione, miego ir juosmens nėščia moteris.

•Rimtai sergantys žmonės turėtų pasitarti su gydytojų, prieš naudojant šį įrenginį.


  • spalva: Balta/Sidabrinė
  • Dydis: 153mm*105mm*28mm
  • funkcija 3: Skatinti Dalies Kraujotaką
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: Daugiafunkcinis Elektros Massager Stimuliatorius
  • Baterija: Nėra Įtrauktos AAA Baterijos
  • Prašymas: Įstaiga
  • Funkcija 1: Reliving Skausmas
  • Funkcijos 2: Subduing Uždegimas
  • Prekės Pavadinimas: Raiuleko
  • Intensyvumas: 20 Lygiai(Reguliuojamas)
  • Adapteris: MUMS/ES Adapteris
  • Galia: USB Maitinimo Ar AAA tipo Baterijos


Jbayramova
2020-12-10
5/5
The cover under the batteries does not cover at all, I had to tape it. And it works fine.
Wollaminprut
2020-08-26
5/5
llegó muy bien embalado, todas las piezas, me ha gustado mucho el tratamiento relaja demasiado los músculos y espero que baje de peso
Crazyrocks M2m
2020-12-02
5/5
Good appliances and work perfectly. Reliable and recommended. I bought three sets and then I'll give more valuation. Thank you.
Terrorista 104
2020-10-02
5/5
The park has arrived in 8 days. Very well wrapped and protected. We have to try.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai