Gyvis Tualetinio Popieriaus Laikiklį Drėgmei atsparus Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių tvirtinimo prie Sienos Vandeniui Tualeto Ritinėlio Laikiklis Punch-nemokamai Virtuvė Vonios kambarys


Žymos: stiklo orchidėja, spurgos turėtojas, tualetas papir turėtojas, laikiklis popieriaus tualetas, spurgos stovo, laikiklis popieriaus, roll vamzdis, tualetinio popieriaus laikiklis šuo, mama tualetinio popieriaus laikiklis, keraminis praustuvas.

€8.00
  • Yra sandėlyje
  • w176691


Gyvis Tualetinio Popieriaus Laikiklį Drėgmei atsparus Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių tvirtinimo prie Sienos Vandeniui Tualeto Ritinėlio Laikiklis Punch-nemokamai Virtuvė Vonios kambarys

Patarimai: Švaraus lygaus paviršiaus keraminės plytelės arba pagalbinės lipdukai prieš siurbimo puodeliai užtikrinti geresnę adsorbcija.Prieš pradėdami naudoti, nuplaukite siurbtukas su vandeniu ir leiskite išdžiūti.Produktas gali būti naudojamas po to, kai buvo fiksuotas ant sienos 12 val. (tai bus siurbtukas stangresnė) Rekomenduojama, kad vėl priveržkite varžtus kas 3 mėnesius, siekiant užtikrinti didesnį stabilumą.

Diegimo Veiksmus

DUK:

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus. 2. Mes teikiame pakeisti bet kurį pažeistų dalių tranzitu. (Nemokamai) 3.Nereikia atidaryti ginčų, kurie skauda, mano parduotuvėje.Susisiekite su manimi ir aš padėsiu jums išspręsti problemą. 4.Mes teikiame Didmeninės ir Lašas Laivybos.Mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Nėra sąskaitos faktūros,žymekliai,prekės,skatinimo kortelės pakuotėje. 5.jei norite, daugiau, pigiau ir siųsti paketą GuangZhou Ar Tai Wan adresą.Prašome susisiekti su manimi.Aš galiu jums duoti ne mažiau kaip 10% nuolaida.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Popieriaus Ritinio Stovo
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Stilius: tualetinio popieriaus ritinėlio laikiklis
  • Tipas: Tualetinio popieriaus laikiklis stendas
  • spalva: juoda,balta
  • Proga: Virtuvė,Vonios Kambarys


Sliesenfelt
2020-09-22
5/5
In principle, what I wanted, a plastic thing, looks neat, not velcro, put a small tube of glue, very well was packed, went weeks 3 to Cheboksary, I did not communicate with the seller. Recommend.
Pk Training
2020-12-03
4/5
It's pretty good.
Maksonif
2021-02-10
3/5
The goods did not come, returned the money
Wertuoz1985
2021-01-04
5/5
Handle plastic, stylish, attach to the glue

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai