2019 Golfo Lazda spaustuvai, kelionių 2.0/3.0 dydis Spyne Technologijų lazda su šlapia danga


Žymos: golfo vidutinio dydžio rankena, rankena super eiga, golfo lazda, golfo klubas, Golfo, svorio rankena golf, nuolaida golfo pasididžiavimas spaustuvai, golfas grip pasididžiavimas, Lazda, golfo lazda su šlapia danga.

€7.79
  • Yra sandėlyje
  • w178734


Apie Mokėjimą:

1,Mes galime priimti "Western Union" ir "Money Order", geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

2,Pilnas mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo placingyour kad, kitaip užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3,Užtikrinti, kad jūs turite užbaigti visą išsamią informaciją, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant jūs pirkėjo informaciją.

Apie Laivybos:

1,Mes išsiųsti prekes, kaip įmanoma greičiau po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2,Kai jūsų sklypo atvykstant prašome patikrinti, ar sklypas yra geros būklės, prieš prisijungdami ji.Jei sklypas buvo sugadintas ar pavogtas, prašome atsisakyti it ir susisiekite su mumis.Priešingu atveju visus nuostolius ir atsakomybės padengs savo!!

Apie Garantija :

1,Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pirkimo kvitą.

2,laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir pristatymas.

3,Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4,, Dėl bet kokių daiktų, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

Prašome palikite mums penkių žvaigždučių atsiliepimus

Jei nesate patenkintas su šiuo pirkimu, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, Mes su jumis išspręsti problemą, ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai!


  • Rankena Dydis: STANDARTAS
  • Modelio Numeris: st
  • Prekės Pavadinimas: GeoLeap
  • Medžiaga: PU


Andrea Tiedemann
2021-01-16
5/5
Top
Bganceva Olga
2021-01-16
5/5
Top
Mikemuha
2020-11-05
3/5
Water gun two days hang! M L no Prego

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai