Šiltos Automobilio Sėdynės Pagalvėlė Apima Šaltų Dienų, Šildomos Sėdynės Padengti Auto Automobilio 12V Sėdynės Šildytuvas Šildymo kilimėlis Auto reikmenys


Žymos: auto įtaisą, gasolin šildytuvas, 2000w šildytuvo, krepšys prancūzijos, kėdė automobilio šildymas, bendras automobilio sėdynių pagalvėlių, "chevron" automobilių sėdynių užvalkalai, "pasidaryk pats" šildytuvas dangtis, Žiemos, šilumos padas.

€11.14 €14.47
  • Yra sandėlyje
  • w178917


Pavadinimas: poliesterio audinio šildymo pagalvėlė

Spalva: Juoda

Sezonas: rudenį ir žiemą

Medžiaga: Cheminio Pluošto, poliesterio audinio

Produktai: vieną vietą eilėje

Produkto Svoris: apie 442 g

Valymo būdas: nuvalykite servetėlės

Pareigos: Bendrosios 12V įtampa

Jungiklis su aukštos ir žemos, cigarečių degiklio kištukas

Aukštos / Žemos temperatūros nustatymas

45W / 35W, 30 ° iki 65 ° automatinė temperatūros kontrolė

Praėjo CE; ROHS, ir kitų sertifikavimo

Automobilių šildymo pagalvėlė instrukcijos:

1. Gavęs prekes, pirmą šildomos sėdynės, įrengti sėdynės!Atlošas yra aptraukti elastinga juosta susieta!Kabliai yra fiksuotos, todėl nėra poslinkį reiškinys! (Jei nėra nustatyta, sėdi shift, tada lengva sėdynės viduje kaitinimo viela dėvėti, dėl to ne karštas!

Šildymo pagalvėlė turėtų būti dedamas ant naudojimui!Yra dedamas ant visų sėdynių apvalkalai!Yra tiesioginį sąlytį su žmogaus kūnu!

2. Prieš naudojant šildymo pagalvėlė pamatyti kitą cigarečių degiklio kištuką iš abiejų pusių geležies yra išlenktas lanku!Jei tai nėra akivaizdu, ar vienodo slėgio, tada pirmiausia reikia geležies šiek tiek pakelkite lanką momento, kol jūs galite ir toliau įdėkite į cigarečių degiklio uosto naudotis!Prisiminti! (Nes jei vienodo dydžio geležies slėgis nėra koreguojama į cigarečių degiklio uosto, cigarečių degiklio kištuką sukels blogas kontaktas, todėl karščiavimas, sukelia kištuką, degimo reiškinys!Pagalvėlės negalima naudoti !!)

3. Patikrinkite, kamštis cigarečių žiebtuvėlis į burną, asmuo turi sėdėti ant šildymo kilimėlis, tada įjunkite, kad pirmą kartą nukentėjo aukštos kokybės HI failo, todėl 2-3 minutes po šildymo temperatūra, tada galite pereiti prie žemos kokybės LO failus!Jeigu jūs jau pavadinimas aukštos kokybės, tam tikrą 60 laipsnių temperatūros ar taip, jis bus automatiškai išjungti maitinimą!Mažiau nei 30 laipsnių, bus iš naujo atidaryti!Tai yra viduje temperatūrą!Šiltas ir šiltas, skatinti kraujo apytaką!

4. Nenaudokite šildymo kilimėlis daugiau nei 30 minučių prieš pradėdami automobilio!Jei nenorite naudoti šildymo kilimėlis off, išjunkite jungiklį, cigarečių degiklio kištuką iš! .

Šildymo sveikatos priežiūros, saugus ir patogus, nemokamas privalomas montavimas, įvairios paskirties automobilis!

1. Temperatūros kontrolė ir šildymo, šaldymo, šildymo, šildymo vielos varža šildymo labiau aplinkai draugiškas!Šiltas ir šiltas skatinti kraujo apytaką!

2. Greitai-heat tipo, 30 sekundžių arba tiek, pradėjo kaisti, vos 2-3 minutes šilumos.Žiemą, šalta automobilio, šiltas automobilių šiltas!

Skelbimas:

Prašome leisti 2-3% paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. 1 X šildymo pagalvėlė

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ylakiuglobosnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU


  • Medžiagos Tipas: Flocking Medžiaga
  • Prekės Svoris: 442g
  • Function1: Bendrieji 12V įtampa
  • Function2: sėdynės šildytuvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Mfg Serijos Numeris: Auto Sėdynių Užvalkalai
  • Nustatyti Gabalas: 1
  • Specialios Funkcijos: automobilių apima
  • Įrenginio Tipas: gabalas
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • Taikoma Sezonas: Rudenį Ir Žiemą
  • Punktas: Automobilių Sėdynių Užvalkalai
  • Elemento Ilgio: 97cm
  • Produkto Svoris: Apie 442 g
  • Prekės Pavadinimas: daikin skruzdėlės
  • Pakuotės Dydis: 50cm x 30cm x 50cm (19.69in x 11.81in x 19.69in)
  • Elemento Aukštis: 1cm
  • Pakuotės Svoris: 0.55kg (1.21lb.)
  • Elemento Plotis: 48cm


Mistidawn622
2020-10-03
3/5
Works, but asked the seller for a wire under the right seat (wire on the left). They are all the same, they will have to collective farm.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai