2020 "Naują Žaidimų Valdiklis" Mini Nešiojamą Žaidimų Konsolę Gamepad su 7 Colių IPS Ekraną, Dual Rankena Žaidimo Mašina


Žymos: aya neo konsolės, žaidimas retro, lauke retro žaidimų konsolės, monetos durų, DUOMENŲ VARLĖ, žaidimas nešiojamą grotuvą, laikiklis nerūdijančio plieno, contra "nintendo" žaidimas, arcade žaidimų konsolės, android delninis.

€42.71 €52.09
  • Yra sandėlyje
  • w179370


Aprašymas:

1. 7-colių IPS ekranas: 7 colių aukštos raiškos IPS ekranas, ekranas poveikis yra labai aiškus.Grūdintas stiklas už dvigubos apsaugos, anti-scratch ir anti-drop, pareikšti įdomų žaidimo patirties ir geriau, akių apsauga.

2. 3500mAh Didelio pajėgumo Baterija: Built-in 3500mAh didelės talpos ličio baterija, žaidimų valdiklis jau seniai laukimo laikas ir baterija.Palaiko iki 8 valandų žaidimų.Palaiko greito įkrovimo su USB laidu.Atneša jums daug laimės ir laimės kelionės metu ar tolimų kelionių.

3. Daugiafunkcinis Žaidimų Konsolės: Ne tik žaidimų konsolių, bet ir muzikos grotuvų, vaizdo grotuvų, foto žiūrovų, e-knygų skaitytojų.Visi gali būti prijungtas prie KOMPIUTERIO įkrovimo arba duomenų perdavimo per USB Tipo C kabelio, parama už Win2000/Win Vista/Win XP/už Win7/už Win8/už Win10.

4. Aukštos raiškos projektoriaus Ekrane Išėjimas: Su 7-colių žaidimų konsolės, jūs galite HDMI išėjimą į didesnį ekraną ir patirti jausmą, įvairių didelis ekranas žaidimai.

5. Nemokami Žaidimai: yra įvairių nemokami žaidimai ant kūno.Galite atsisiųsti ir įtraukti juos pagal savo pageidavimus.Visi yra originalūs ir nebus kartojamas.Treniruokliai ir žaidimai su susijusiomis formatai gali būti pridėta.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS lukštais

Ekranas: 7 colių IPS visą matymo kampas, rezoliucija/1024*600

Atmintis: 32G/64G

Built-in žaidimai: 5000/10000

Galia: mini HDMI

Pareigos: atviro kodo sistema (muzikos, video)

Muzikos funkcija: parama muzikos APE, MP3, WMA, DRM WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, AAC (įskaitant AAC-LC, AAC JIS, AAC+V1/V2) ir kita viso garso formatas

Žaidimai: parama PS1, už CPS1, už CPS2, už FBA, už NEOGEO, už NEOGEO KIŠENĖJE, už GBA, už GBC, už GB, už MNK, FC, MD, SMS, GG, už PATOGU,, MSX, už PCE, už WSC, už POKEMINI, pridėtinė vertė, žaidimai ir kiti 20 formato žaidimai

E-knygos funkcija: parama PDF, TXT, RTF, DOC, HTML

Iš įdėti pareigos: aukštos garso kokybės dviejų garsiakalbių stereo garsiakalbiai

Kitos funkcijos: energijos taupymo parametrai, ekrano ryškumas, sąsaja fono ir kitos funkcijos rodomi ir laisvai nustatyti

Baterija: Ličio polimerų baterija 3500mAh, baterijos veikimo laikas apie 8 val.

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Žaidimų Konsolės*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Komunikacijos: "Bluetooth"
  • Modelio Numeris: 7 colių IPS Ekraną, Retro Arcade Gamepad
  • Spalvotas Ekranas: Taip
  • Jutiklinis Ekranas: Taip
  • Prekės Pavadinimas: viugreum
  • Ekrano Dydis: 7.0"
  • Pakuotė: Taip


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai