Žiedas Lange Rose Širdies Gėlių Žiedų Žiedas Box Dovanų Ceremonija Pasiūlymą Dalyvavimas Vestuvių Papuošalų Dėžutė Pasiūlymą Žiedo Dėžutę


Žymos: fiksavimo fork, imbieras jar, kolba žiedas, r800i, imbieras jar vaza, raudonos rožės lauke papuošalai, petra, crackle lako, fornasetti plakatas, Vidutinis.

€3.55 €4.38
  • Yra sandėlyje
  • w183015


Kulka Taškų:

1、Prabangus Žiedas Dėžė: graži rožė gėlių žiedas box " yra pagamintas iš aukštos kokybės.Ilgo stiebo ir žalia spalvos, kad gėlės atrodo realus.

2、Didelis Siurprizas: Kai reikia pasiūlyti mylimam žmogui, mūsų gėlės žiedas lauke yra gera idėja.Ne tik jūs galite išsiskirti iš savo draugų idėjas, bet taip pat galite pridėti keletą porų tikrai atitikimo rožės prie puokštė ir imti rose su žiedą tinkamu laiku.

3、Tinka Kartų: rožių žiedų dėžutė tinka gimtadieniai, jubiliejai, santuokos pasiūlymus, įsipareigojimų, Valentino Dienai ir kitoms ypatingoms progoms.Nėra geresnio būdas pridėti staigmena elementai.Vainikas lango turėtojas paliks savo meilužio žado.

4、Elementą Dydis: gėlių žiedas lange priemones, apie 6*8.7 cm dydžio.Paslėpti šį žiedą langelį rožių puokštė.

5、Paslėpti Rožių Puokštė: Kai reikia duoti dovanų, pridėti "kilnus rožės žiedas box" pora rožės graži puokštė, ir tada atskleisti žiedas tinkamu laiku.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rožių Žiedų Žiedas Dėžutę

Medžiaga: aliuminio

Dydis: apie 8.7*6cm/3.24*2.36 in

Pakavimo Sąrašas:

Žiedas Dėžutės*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Medžiaga: Metalo
  • Temos: Gėlė
  • Stilius: Rožių Gėlių Žiedas Dėžutę
  • Regioninės Funkcija: Europa


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai