Lengvas Sulankstomas Sulankstomas Pirkinių Krepšelį Bagažo, Kelionės Krepšys Vežimėlio Nešiojamų Vilkikas Kabo Maišelis Mados Oksfordo Kieta Moteris Krepšiai


Žymos: rankinukas telefono per petį, krepšys vežimėlis, parduotuvė vežimėlis, nešiojamų pirkinių krepšys ratų, krepšys, didelis rotango, akių sulankstomas pirkinių krepšelį, pirkinių vežimėlio krepšelį, krepšelis parduotuvė, vyrai vežimėlio pirkinių.

€6.95 €7.98
  • Yra sandėlyje
  • w183048


Savybės:

-- Pirkinių krepšys su ratukais, sulankstomas, pakankamai didelis dydis, lengva naudoti.Leiskite jums parduotuvė be rūpesčių, ir imtis visų daiktų, namų, su lengvumu.

-- Sulankstomas pirkinių nešti, lengva nešiotis, arba daugkartinio naudojimo pirkinių maišelį, prekybos centruose ar kasdien apsipirkti .Jūs galite pakabinti ant savo pečių arba galite atidaryti ratų ir vilkite, sunkiųjų daiktų vaikščioti!

-- Sulankstomas pirkinių krepšys su ratukais Pagamintas iš aukštos kokybės storo Oksfordo audinio, jis yra storas ir tvirtas, ir ji yra lengvai nuvalykite ir švarus ir Lengvas.

-- Lankstymo pirkinių maišeliai yra suprojektuoti su sulankstomas ratus,tai Ne tik gali būti pakabinti ant peties kaip pečių maišą, bet taip pat gali būti naudojamas kaip pirkinių krepšelį traukti.Apačioje krepšys yra PP plokštės ir sulankstomas rato ir jis yra pakankamai tvirtas ir kietas.Kaip ilgai, kaip jums reikia, tiesiog atidaryti su užtrauktuku ant maišo ir pirkinių krepšys bus ištempti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nešiojamų aplinkos apsaugos pirkinių krepšys

Dydis: 45 x 26 x1 3 cm

Maksimali apkrova: 20 kg

Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Spalva: Žalia / Raudona / Mėlyna / Oranžinė

Pakuotė:

1x Pirkinių Krepšys

Pastaba:

1. Prašome leisti 0.5-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Pagrindinė Medžiaga: PVC
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Prekės Pavadinimas: Osmond
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas


Magylabucody
2020-11-16
3/5
Too small
Edu Cesar12
2020-08-22
5/5
good
Rassvet557
2020-11-17
5/5
Goods unfortunately arrived damaged. Refund otrzymałam same day. Very good customer service.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai