10L Skaitmeninis Ultragarsinis Švaresnis Vonia Pramonės Šildomas Laikmatis Nerūdijančio Plieno Ultra Sonic Valymo Mašina Vietos Greitas Pristatymas


Žymos: 9l ultragarsinis švaresnis, gt sonic ultragarsinis švaresnis, cleaner ultrason, skymen ultragarsinis švaresnis 2l, šepetys valyti, cleaner ultra sonic, gt sonic, oem ultragarso, ežys sonic, kontaktai cleaner.

€94.40 €152.27
  • Yra sandėlyje
  • w184836


10L Skaitmeninis Ultragarsinis Švaresnis Vonia Pramonės Šildomas Laikmatis Nerūdijančio Plieno Ultra Sonic Valymo Mašina Vietos Greitas Pristatymas

10L Ultragarsinis Švaresnis

Ultragarsinis švaresnis yra mikroprocesoriaus valdomas įtaisas, kuris naudoja ultragarso arba aukšto dažnio garso valyti papuošalai ir kiti subtilus daiktų.Ultragarsinis valymas yra grindžiamas kavitacijos efektas, kurį sukelia didelio dažnio ultragarso vibracijos signalus į skystį.Mikroskopinių burbuliukų, kad plėsti ir greitai žlugimo priežastis išsiplėtimą, kuris sukuria efektyvią valymo veiksmų paviršiaus daiktas yra valomi.Be to, burbuliukai yra mažas enougugh prasiskverbti net mikroskopinių įtrūkimų, valymo juos kruopščiai ir nuosekliai.Pastaba: Per valymui"ZiZi" triukšmas yra normalu.Atkreipkite dėmesį, jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos,Įtampa yra 110V.Įsitikinkite, kad ji tinka, prieš pateikiant užsakymą.Naudojimas:

Paslaugos linija, Elektronų linija, Medikamento linija, Laboratorija, Aparatas, linija, Horniness lydinio linija, Chemija linija .

Pramonės ir kalnakasybos įmonės, universitetai, collegesand institutai, mokslinių tyrimų padalinio laboratorija; Ligoninės;Elektroninis seminaras surinkimo linijos; laikrodžių akinių parduotuvė,juvelyrika; Juvelyriniai parduotuvėje, Šeimai.galite naudoti ultragarso cleaner visur.

Švarus dalykus: Elektronikos produktų, mechaninė aparatūros montavimo,akiniai, papuošalų, laikrodžių, pinigų, vaisių ir t.t.Juvelyriniai Dirbiniai, Skustuvo Galvutės, Dantų Šepetėliai , Atsparus Vandeniui Laikrodžiai ,Akiniai, Variklių Dalys,Rašalo Kasetės,

Mašina Antgaliai ,Pedikiūras Instrumentai ,Laboratoriniai dalys

Monetas ,Pen Vadovai ,Spausdintuvo Galvutės ,Spausdintinių Plokščių Veterinarijos Priemonių Specifikacija:

Mūsų ultragarso Siurbliai svyruoja nuo 1.3 L iki 15 Litrų.Jie yra pagaminti iš nerūdijančio plieno SUS304 ir yra tiekiamas su Dangteliu ir Krepšys ( išskyrus 1.3 L versija, kuri turi dangteliu ) , taip pat daug funkcijų, įskaitant:

Aukšto darbo dažnis didėja ultragarso veikla

Valymo trukmė ir temperatūra kontroliuojama electrioncally.

Kaip ultragarso darbo netiesioginio šildymo ir karšto bus iki ultragarsinis valymas procesas

Platus modelių su 1.3 L iki 15L talpos

Garantuota kokybė, CE / FCC / ROHS.Dažnis: 40KHZ Paketą įeina: 1 X Ultrsonic Švaresnis w/ dangteliu & krepšelį (10L)

1 X JK Maitinimo laidu

1 X Instrukcija Vadovas Pastaba:tai yra 10L Ultrsonic valytuvas , jei jums reikia nusipirkti kitų gebėjimų vienas, Pls susisiekti pardavėjas ar rasti mūsų parduotuvėje .Ačiū!

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.


  • Feature1: Ultragarsinis Švaresnis Vonia
  • Feature4: tina ultrasonido
  • Modelio Numeris: Ultragarsinis Švaresnis Vonia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Garo Trukmė: >30 minučių
  • Feature2: ultrasuoni
  • Vandens Trūkumas Signalizacijos: No
  • Galia (W): Kita
  • Feature5: ultrasonico
  • Feature3: ultrasonidos limpiador
  • Tipas: Ultragarsinis Švaresnis
  • Prekės Pavadinimas: VGEBY
  • Feature7: Ultra Sonic
  • Įtampa (V): Kita
  • Feature9: Ultra Sonic
  • Feature8: limpieza de ultrasonido
  • Sertifikavimo: ce
  • Feature6: Laikmatis Skalbimo Mašina
  • Feature10: ultragarsinis švaresnis 220v
  • Talpa: >900ml


Trobokstefan
2021-01-25
5/5
good job and thank you.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai