Silikono Šunelis Placemat Vandeniui Debesų Formos Šėrimo Kilimėlį, Pagalvėlę Katė Lengvai Skalbimo Dubenėlį Maisto, Geriamojo Vandens Naminių Reikmenys


Žymos: siūlių bmw, stiylus rašikliai, stm nuorodą v21, mezgimo kostiumai, silkon žiūrėti, stk4452 lustas, stm8s208r8t6, sniego kostiumas 12, stock piršto.

€10.01 €15.16
  • Yra sandėlyje
  • w188188


Prekės / Cloud Formos Silikono Pet Placemat Medžiagos / Maisto kokybės Silikono Funkcija / atsparus Vandeniui, neslidžios Dizainas, Spalvotų neprivalomas Spalva / Rožinė, Geltona, Šviesiai Mėlyna, Pilka Size / Val. 18.43" x 10.55" / 46.8 x 26.8 cm (L x W) Funkcija /

- Ne, dažymo, lankstus tempimo, lyginimo vientisa, lengva laikyti.

- Bauda apdailos ir gražus "outlook".

- Lengva valyti tekančiu vandeniu.

- Lengvai buvimo vieta ant medžio grindys, kilimai, plytelės.

-------------------------------------------------------------------------

Šiltas Pastaba: - Rankinis matavimai gali turėti 1-3 cm klaida. - Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikimės jūsų supratimo.Patarimai: 1. Jei jūs negalite, patikrinkite savo sklypo, prašome susisiekti su mumis pirmą, bet ne atvirą ginčą. 2. Jei nėra nieko, kad jūsų netenkina, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą.Neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta, tačiau mes padaryti.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: //global.cainiao.com (arba) www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Kad ir pristatymas 1. Prašome baigti savo mokėjimo per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, ar įsakymas bus atšauktas sistema automatiškai.Įsitikinkite, pristatymo adresas ir kontaktinė informacija yra teisinga ir išsami. 2. Paprastai, mes nemokamas pristatymas prekės jums kinija paštu, oro paštu, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.Vertinimo ir paslaugos 1.Jei esate patenkintas, prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių postive atsiliepimus gavus prekę. 2.Mes esame įsipareigoję savo pilną pasitenkinimą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu www.ylakiuglobosnamai.lt pranešimą, jei yra bet koks klausimas.


  • Tomas: 18.43" x 10.55" (L x W)
  • Prekės Pavadinimas: TAILUP
  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: Rožinė / Geltona / Šviesiai Mėlyna / Pilka
  • Tipas: Šunys
  • Funkcija: Atsparus vandeniui, neslidžios Dizainas
  • Elemento Tipas: placemat
  • Dydis: Approx. 18.43
  • Medžiaga: maisto kokybės silikono


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai