Lašelinė Laistymo Sistemos, Drėkinimo Įranga, Įrankis, Augalų Waterer Keramikos Zondai Namas RODE Laistymo Kuolo 10VNT Patalpų Automatinė


Žymos: lašelinė drėkinimo juosta, arduino šiltnamio laistymo sistema, ūkio įrankis, lašinamas purkštuvų, lengva lašinamas drėkinimo, lašelinė drėkinimo pardavimas, microphon rode, lašėti vanduo, sniegas namuose dantų balinimas, jojo.

€7.36 €10.51
  • Yra sandėlyje
  • w188748


Lašelinė Laistymo Sistemos, Drėkinimo Įranga, Įrankis, Augalų Waterer Keramikos Zondai Namas RODE Laistymo Kuolo 10VNT Patalpų Automatinė Funkcija: Paprastas ir veiksmingas priemones, kad vandens savo augalai, o jūs apie pašaukimą.Automatinė ir tinka sėjos ir sodinimo, taršos nemokamai.

Tinka laistymo bet patalpų augalų ir gauti tiesiai į šaknų su waterspikes.

Jis veikia automatiškai-vakuumą, kaip vanduo, yra nukreipiamas į sausą dirvą, tada vakuumas gali išsitraukia daugiau vandens per tiekimo žarna.

Padaryti skylę viršuje vandens šuoliai Varžtai smaigalys į vandens butelį Įdėkite patarimas dalis į dirvožemio Vanduo yra išleidžiami tiesiai į šaknų.

Sodo laistymo įrenginį, siūlome vandens tiesiai į augalų šaknis,tinka daugeliui augalų.Lengva srauto kontrolė reiškia, kad jūsų augalai gauna reikiamą kiekį vandens.Taip pat galite įdėti vandens ir trąšų į butelį,tada naudokite vandens smaigalys pristatyti ultimate " maitinamasis skystis.

100% brand new ir aukštos kokybės.

Paprasta naudoti, lengva valdyti.

Nebus sukelti atliekų vandens išteklių.

Didelis sodas, vandens įranga, kai jūs einate

Padėti užtikrinti vandens, kai augalams reikia labiausiai.

Automatiškai pagal drėgmės, dirvožemio vandens, automatiškai sustabdyti po to, pasiekti tam tikro laipsnio.

Specifikacija: Tipas: Automatinis Augalų Laistymo

Spalva: foto spalva

Medžiaga: PP+keramika

Dydis: 11*3cm

Svoris: 70g

Kiekis: 10 vnt.

Pakuotė:

10 X Laistymo Šuoliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.laistymo purkštuvas rinkinio sodų purkštuvų slėgio plovimo mišinys, pneumatinės dalis sodo žarna dažų volelis pneumatinis įrankis atstumiantis


  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Laistymo Kuolo 10VNT


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai