Elektrinis Motoroleris Varžtas Lankstymo pajungti Užraktas, Vyrių Fiksuotojo Varžtas Varžtas Tinka Xiaomi Mijia M365 / Pro Motoroleris Riedlentė


Žymos: varžtas varžtas, oficialus xiaomi, mi xiomi, mi motoroleris, electr motoroleris, durų spynos, lankstas ženklas, valdybos skate, varžtų rinkinys, mijia xiaomi.

€3.08 €4.73
  • Yra sandėlyje
  • w191359


PREKĖS APRAŠYMAS

Ypatybė:

*1.Didelio tankio nailono, guolių 50kg.

*2.Mados išvaizdą, patvarus ir praktiškas.

*3.Daugiafunkcis:Jūs galite pakabinti savo maišą, šalmų ar kitų dalykų.

Tinka Xiaomi Mijia M365/M187/Pro motoroleriai.

Specifikacija:

Medžiaga: Aukšto tankio nailonas

Spalva: Juoda,balta,raudona

Dydis:6.5 cm ilgio, 3cm pločio, 2cm skersmens

Paketų sąrašo:

1*Motoroleris kablys

Priminimas:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • kablys sienos: kablys, pakaba
  • Dydis: M
  • Kablys: elektrinis motoroleris, kablys
  • kablys ir kilpa: Xiaomi Mijia M365
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai