60pcs/set PVC Automobilių Lipdukai Lipdukai ir Skaldytų Gėlių Totem Asmenybės Automobilių Lenktynių Juosmens Linijos Mudguard Kūno Pusėje Įstaiga aplinkosaugos ¾enklelis


Žymos: beok termostatas, arduino pro mikro, gėlių spausdinti tapetai, termostatas trv, plokštė, centrinė dujų termostatas, termostatas prie katilo, arduino leonardo, micro pro, vonios kilimėlis drugelis.

€6.49 €10.30
  • Yra sandėlyje
  • w191417


Aprašymas Stiliaus:Automobilių Kėbulo Lipdukas Bendras Kiekis:60 Vnt Dydis:10CM, 8CM, 5CM, 4.5 CM, 4CM, 3.4 CM / 3.94 Cm, 3.15 Cm, 1.97 Cm, 1.77 Colių, 1.57 Cm, 1.34 Colių Su Priemonėmis:Jokia Medžiaga,:PVC Medžiagos: PVC Dydis: 4PCS 10cm,4PCS 8cm,10VNT 5cm,12PCS 4.5 cm,20PCS 4cm,10VNT 3.4 cm(nustatyti) Taikoma Vieta: Naudoti bet kur: automobilio Spalva: Juoda / Balta Savybės:

- Taikyti bet kurios dalies automobilio kėbulo.

- Pakeisti nepaliekant pėdsakų neparodo - Pratęsimas yra geriau, nėra lengva trapūs skaldyti, pasta, kai galima aiškiai jaučiamas.

- Medžiagų, spalvų korekcija, įklijuokite po jausmas labai tvirta, daugiau modelį.

- Tempimo jėga yra super, ir lanko nebėra bijo.

- Ultra plonas(0.2 mm) lengvas montavimas dėl posūkiuose ir kampuose.Montavimo Būdas:

- Montavimo Būdas Mažų Automobilių Lipdukai su Skaidriu Perdavimo Filmas (Sausas Pasta Metodas):

1. Švarus kūnas ir laikykite jį sausai.

2. Patvirtinti vietą, kuri turi būti paskelbta.Apskritai, lėtai lazdelės vienoje pusėje, sunkiai butas su įrankiais, ir atskleisti popieriaus.

3. Jei grafika yra nepakankamai didelis, skaidrus perdavimo filmas ir lipdukai gali būti nuplėštas ir klijavo.Tačiau reikia imtis atsargumo priemonių, siekiant išvengti atsitiktinio adheziją.

4. Pasta gerai, tada kelis kartus vos kelis kartus.Ašara skaidri perkėlimo plėvele.

5. Automobilių durų ir siuvimo su cutter, apvyniokite viduje.

6. Neleiskite automobilių lipdukai ir kūno turi bet koks atskyrimo arba protuberance.

- Montavimo Būdas Didelio Automobilio Lipdukai su Skaidriu Perdavimo Filmas (Wet Pasta):

Įrankiai: Rag, purkštuvų, grandiklis arba kredito kortelės.

1. Švarus automobilis kūno ir pabarstykite vandens tolygiai ant dalys gali būti tvirtinamas ant automobilio kėbulo sumažinti aplinkosaugos ¾enklelis klampumo ir sureguliuokite patogiai.

2. Patvirtinti vietą, kuri turi būti paskelbta.Lėtai lazdelės vienoje pusėje, švelniai sunkiai butas su įrankiais, ir atskleisti popieriaus.

3. Susidurti durų rankenėlių stabdžių trinties juosta, atsižvelgiant į situaciją, siekiant sumažinti ir atidarykite medžiagos.

4. Reguliuoti tinkamai, įsitikinkite, kad bendroji pozicija grafikas yra teisinga, ir tada pakartotinai išvalyti vandens ir burbuliukų.Ašara skaidri perkėlimo plėvele.

5. Automobilių durų ir siuvimo su cutter, apvyniokite viduje. 6. Neleiskite automobilių lipdukai ir kūno turi bet koks atskyrimo arba protuberance.

7. Kiek įmanoma, leiskite drėgmės automobilių lipdukai būti sausas, ir sąlygos gali būti šiek tiek šildomi ir džiovinti.Pagal oro sąlygos, plauti automobilį po vieną ar dvi dienas.

Siekiant sumažinti sunkumus klientų įrengimas, lipdukai pateikė mums buvo perduota perdavimo filmas iš anksto. (išskyrus blokas nuolat grafika) Klausimams, Kuriems reikia Dėmesio:

- Ne vaškas lipduko savaitę, prieš jums nuspręsti dress up jūsų automobilį.Filmas neturėtų būti naudojamas, jei automobilis yra įkaitęs.Automobilis turi būti išvalyti ir įdėti atgal vienas.

- Neplaukite savo automobilių per savaitę.Rekomenduojama neturi būti veikiami saulės per 24 valandas.Neplaukite savo automobilių per tris dienas po įklijavimas.Nereikia įklijuoti į lietingą dieną.

- Jei lipdukas turi būti įterptas į įtrūkimai, durų ar kitų vietų, kurios turi būti perkelti, nesijaudinkite, tiesiog nukopijuokite jį su aštriu pjovimo po to, kai jis yra įterptas.

- Jeigu jūs tikrai nenorite nieko daryti, eikite į vietą, kur saulės membrana yra įdėti ir paprašyti pagalbos.Kaip išvalyti:

- Švelniai sunkiai kraštų lipdukas su jūsų nagai ir ašara jį išjungti visiškai, nepalikdamas jokių ženklų ar pažeisti dažų.Žiemą, jei jis yra per šaltas sunkiai kampai, plaukų džiovintuvas, gali būti naudojamos juostos popieriaus.

- Šilumos tai padaryti tinkamai, ir ji gali būti lengvai pašalinta po lydymo.Pastaba:

- Prašome leisti po 0,5 - 3 cm paklaida dėl vadovo priemonė.

- Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, vaizdai yra ne dabartinė spalva elementą.Pakuotę įeina 1 x Automobilinis Lipdukas


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lipdukas Rodymas: Bet Visą Kūną.
  • Prekės Pavadinimas: DRISENTRI
  • Modelis: Augalų žiedai
  • Tipas: Klijai Lipdukas
  • Pakuotė: Ne Supakuoti
  • Kategorijos: PVC
  • Tipo Lipduku: Automobilių Kėbulo
  • Elemento Tipas: Lipdukai
  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Modelio Pavadinimas: CEA_32U


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai