Saugaus Silikono Rose Kegel Kamuolys Ben Wa Kamuolys Makšties Sugriežtinti Naudotis Mašina Makšties Geiša Kamuolys Sekso Žaislai Moterims


Žymos: geiša kimono, mano sekso žaislai, sekso žaislas, kegel treneris, vibrat, pink rabbit vibratorius, sex stroker, vyrų masturb, sodrus, liejinių geiša.

€3.27 €4.09
  • Yra sandėlyje
  • w191725


Pastaba: Skersmuo ir svoris kamuoliai: (33mm,62g) Prašome apsilankyti mano parduotuvėje, jei norite, kitų rūšių kegel kamuoliukus arba elektros vibruojantys kamuoliukai.Mes jums parašyti "žaislas" arba "pagrindinis įrankis", ir pack produktą su ne-skaidrus maišelis, siekiant apsaugoti privatumą.Naudojimas: Pridėkite šiek tiek tepalo į kegel kamuolys.Atidaryti kojų, atsipalaiduoti vaginą, stumti rutulį lėtai į vaginą.Po to, jūs galite padaryti keletą pratimų, kaip vaikščiojimas, plaukimas, daryti namų darbus, metalo kamuolys bus susiduria su vidinio paviršiaus, o jūs judate.Valyti prieš ir po naudojimo su muilu ir šiltu vandeniu, leiskite išdžiūti natūraliai ore.Rekomenduojame naudoti jį apie pusvalandį pradžioje kiekvieną dieną, praėjus vienam mėnesiui jūs galite pakeisti naudoti didesnį kamuolys. 1 x Moterų Makšties Kamuolys Savybės: Geriausia sekso žaislas, skirtas suaugusiems.Vandeniui atsparus dizainas, tinka maudytis naudoti.Lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, odos palietė.Prabanga ir noble dizaino, yra moterų būtina.Aukštos kokybės medicininio silikono medžiaga, jokio kvapo.Aprašymas: Šie rutuliai yra pagaminti gryniausia tradicija Geishas kamuoliukus, Jie masė, skatinti ir sužadinti.Jų minkštas ar intensyvios vibracijos ir jų paviršiai daryti intymus masažas kokybės.Geiša Lastic Kamuolius treniruoti savo makšties raumenis ir dubens, ir sublimato charakteristika jūsų seksualinius santykius.


  • Modelio Numeris: B1092
  • Prekės Pavadinimas: SEXSOHO


Sardyna6
2020-09-15
5/5
Super
Riddik 96
2020-10-26
5/5
Everything is typical of everyone. Well, except that the model is the best of what is on aliq. Packing just failed, stupid thin package, it's wrong that inside is impossible)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai