Viltrox EF-EOS R Elektroninių Auto Fokusavimo Objektyvo adapteris tvirtinimo viso kadro Canon EOS EF, EF-S objektyvo į Canon EOS R / EOS RP Fotoaparatas


Žymos: viltrox af objektyvas, canon eos r, canon fd mount, canon lens mount adapterį ef eos r, ef nex, EOS M, nuotrauka viltrox, eos r, adapteris eos r, ef eos r.

€45.94 €57.43
  • Yra sandėlyje
  • w192802


Aprašymas

1.Tai aukštos kokybės objektyvo adapteris yra specialiai sukurta už esamą EOS EF/EF-S objektyvas su EOS R/RP kameros.Su elektroninių smeigtukai, leidžiantis auto fokusavimas.

2.Adapteris gali būti montuojami į esamą 60 modeliai EF objektyvo grupė(įskaitant EF-S objektyvas).

3. Visiškai elektroninis mount adapterį prijunkite EF objektyvai,visapusiškai žaisti vaizdo stabilizatorius AF fotografavimo rezultatus.

Žanras: Tvirtai pastatytas sunkiųjų naudoti - cinko lydinys dis liejimo core su nuimamu metaliniu stovu.Prefektas rezultatų, užtikrinamas visų kontaktų kaiščiai yra pagaminti iš vario tada electroplated su aukso didžiausias laidumo, Visos dalys yra pagamintos stora tolerancijos formų, kurios adapteris, skirtas ilgai ir patogus naudoti.Elektroninis auto focus.Dėmesio galo.aukštos technics " požiūrio susisiekti smeigtukai,leidžiantis puikiai signalo perdavimo tarp objektyvo ir fotoaparato.Paremti esamų funkcija objektyvą.su 1/4" trikojo skylę.Medžiagos: cinko lydinys dis liejimo core su nuimamu metaliniu stovu.Ateina su priekiniai ir galiniai dangteliai.

Tinka:

Objektyvas: Canon EF / EF-S mount objektyvai.

Kamera:Canon EF-EOS R /RP

Pakuotė:

1 x Objektyvo Adapteris

1 x Priekinis dangtelis

1 x Galinis dangtelis


  • Suderinamos Prekės: Canon
  • Prekės Pavadinimas: supon
  • Modelio Numeris: EF-EOS R
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai