Artilerijos SW Sidewinder-X1 Ir "Genius" 3D Spausdintuvas 110V, 220V Karšto Lova Šildymo Medvilnės


Žymos: clank, genijus artilerijos, artilerijos x1, 3d veleno, 3d artilerijos, karšto lova sijonai, crealty ender 3, artilerijos sidewinder x1 atnaujinti, bmg cr10, artilerijos modelis.

€32.82 €34.54
  • Yra sandėlyje
  • w195143


Jei reikia daugiau dalių Pls spustelėkite ir pateikti užsakymą.Jei jums reikia daugiau kiekį,Pls susisiekti su mumis.Jei jums tai kaina,Jei kai kurios dalys negali sužinoti mano parduotuvėje,Pls susisiekti su mumis,mes vis dar turime daug dalių, nereikia skelbti.

Mes atsiųsime naujausią produktą, u pgraded funkcija.Ji gali turi skirtingos formos ar spalvos.Jei negalite susitarti, pls, nereikia pirkti.

Prašome don ' t open ginčą ir palikti jokių blogų atsiliepimų, jei turite bet kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis,mes jums patenkinamo atsakymo.Tikiuosi, kad jums suprasti mus, ačiū jums iš anksto.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.


  • Modelio Numeris: Sidewinder X1and Genijus
  • Prekės Pavadinimas: artilerijos
  • Elemento Tipas: Heatbed
  • Kilmės: KN(Kilmės)


Shmelnata1955
2021-02-08
1/5
Cable's missing until we get to the connector. Very bad for 10cms cable.
Kemalow 84
2020-12-16
5/5
parfait !

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai