Mažas Šuo Vežėjas Diržas laisvų Rankų naminių Gyvūnėlių Šuniuką Lauko Kelionės Maišelį Nešti J2HB


Žymos: šuo diržas, pet diržas, šuo tote, mados pet vežėjai, vežėjas šuo, automobilių šuo sėdynės, byla naminių kelionės, pet carrier kuprinė, kelionės, šunų kailio diržas, kurgo šuniui gydyti krepšys.

€9.81 €11.82
  • Yra sandėlyje
  • w196337


Mažas Šuo Vežėjas Diržas Laisvų Rankų Naminių Gyvūnėlių Šuniuką Lauko Travel Tote Bag

OOTDTY

Šuo ir Diržas Vežėjas laisvų Rankų Grįžtamasis Pet Maišelis Minkštas Dėklas ir Nešti Dizaino – Tinka Šuniukas Katės,Lauko

Šuo ir Diržas Vežėjas – laisvų Rankų Grįžtamasis Pet Maišelis Minkštas Dėklas ir Nešti Dizaino – Tinka Šuniuką, Maži Šunys, ir Katės Katytė Reikmenys, Lauko Kelionių,XBD195 Banga Juostelėmis

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Patogus Meterial: Šis krepšys yra pagamintas iš skalbti mašinoje kvėpuojantis minkštas .Medžiaga yra pakankamai storos, siekiant užtikrinti, minkštumą ir padaryti furkids jaustis ramiai.

Saugus Pakankamai: Tai naminių vežėjas gali turėti savo augintinio lengvai, jums tik reikia įdėti savo augintinio į maišelį, pridėti saugumo spyna su žiedu, ant apykaklės ar panaudoti .Diržas gali būti perkeltas pakeisti atidarymo angos dydį, kad tilptų įvairių dydžių furkids (žr. nuotraukas ).Tai padės išlaikyti jūsų augintinė saugiai, jeigu atsitiktinio kritimo atsitinka.tai bus įsitikinkite, kad jūsų augintinė yra saugi ir patikima.

Grįžtamasis ir užtrauktukas kišenės : Grįžtamasis dizaino universalus dvipusis atrodo.Pet mėgėjai bus dievina šiuos grįžtamas diržas pet vežėjams .Yra užtrauktukas kišenė priekyje ir ji gali padėti jums išsaugoti jūsų telefono , raktų , kortelių , poo, krepšiai, piniginės ar kai kurie gydo .

Tinkamas Patogumui:Tai labai patogu Turėti Savo Furkids, Ar Jūs einate , išvyka ,išvykos pėsčiomis , savaitgalį nuotykių , kelionių , apsipirkti , važiuoti dviračiu , ant metro ir pan.Kai kurie šunys yra seni ar sužeisti , jie negali vaikščioti per ilgai , tada jūs galite įdėti juos į šuns diržas ir juos pasivaikščioti .

Dydis:Didelė talpa 9 kg.Labiausiai tinka svorio pet : 3 -9 svarų .Atkreipkite dėmesį : peties dirželis reguliuojamas,ir Tai gali būti reguliuojami, siekiant prisitaikyti prie suaugusiųjų aukštis.Tačiau, jei esate didelis, asmuo, arba reikia naudoti kelis šeimos narius ar jūsų augintinė yra virš 9 kg , rekomenduojama pasirinkti kitą didesnį dydį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Audinys

Dydis: Ilgis 83cm/32.6 x plotis 45cm/17.7 į

Spalva:kaip ips rodo

Modelis: 12 Modelis

Pakuotė:

1x pet diržas

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.


  • Tipas: Šunys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Kuprinės
  • Medžiaga: 100% Medvilnės


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai