Namo Apdaila Bohemijos Macrame Austi Sienos Kabo Boho Kambarys Geometrinis Gobelenas Šiaurės Šalių Meno Gražus Butas, Kambario Dekoro Dovana


Žymos: darbas sienos, boho apdailos namų dekoro, boho viršų, boho dekoras namuose, rožinės spalvos gobelenas sienos, jaukus namo boho, bohemijos dekoras, lygtinai bohemijos, tapestri sienos, macram.

€10.23 €14.41
  • Yra sandėlyje
  • w2074


Kulka Taškų: 1、Gražiai Paruošta: Tai yra rankų darbo nėriniai sienos su subtilus informacija ir spalvingas juosteles.Tai puikus miegamieji, gyvenimo srityse, vaikų darželiai, darbo vietose arba bet kurioje vietoje, kur norite, kad kai kurios tekstūros ir įdomus jūsų sienos.

2、Aukštos Kokybės: Pagaminti iš 100% medvilnės siūlai, be dirbtinių ingredientų ar cheminių medžiagų.Tvirtas ir aukštos kokybės.Gražus sienos menas sukuria jausmą, harmoniją ir jaukumą jūsų kambarį.

3、Simetriškas Dizainas: Tinka bet kokio interjero, tai vilna žavesio yra puikus pareiškimą kabinti iš lovos ar lovelę, sofa-lova, židinio ar ant stalo, ar uždaryti langą, pridedant komfortą savo gyvenimo ar darbo vietos.Puiki apdaila, vakarėliams, vestuvėms ar foto rekvizitai.

4、Paprastas ir Elegantiškas: patobulinta kutas reklama yra rankų darbo, paprastas ir elegantiškas dizainas, ryškus meno kūrinys.Tai bus gražu ir praktiška dovana jūsų šeimai ar draugams, bet ir housewarming, gimtadieniai, vestuvės, Kalėdos ir dar daugiau!

Specifikacija:

Pavadinimas: Medvilnės Virvė Sienų Apdaila

Medžiaga: Medvilnė

Matmenys (apytiksl.):

Kampu gobelenas: 35*80cm/13.78*31.5 tam, svoris-340g

Big V gobelenas: 50*75 cm/19.69*29.53 tam, svoris 550 g

Pakuotės matmenys (apytiksl.):

Kampu gobelenas: 35*20*5cm/13.78*7.87*1.97 į

Big V gobelenas: 50*20*5cm/19.69*7.87*1.97 į

Pakavimo Sąrašas:

1*sienų apdaila

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.


  • Medžiaga: Kita
  • Stilius: Klasikinis
  • Modelio Tipas: GEOMETRINIO
  • Technics: rankų darbo
  • modelis: Verpalai Dažyti
  • Formos: Stačiakampis


Sergiys 83
2020-09-29
5/5
Super product. Consistent with the description.
Ocakli 06
2020-12-23
3/5
It came regular

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai