70 asmeniška knyga ventiliatorius spausdinti tekstą rankena Francesca Longu inlcuding į ogaza krepšys


Žymos: gumos kareivis, baterijos ventiliatorius, paillette vestuvių gerbėjai, vestuvių ventiliatorius unikalus, vestuvių muzika gerbėjai, popierinių vestuvių ventiliatorius, nustatyti pav., vyrų stilius, harajuku kratinys, portabl ventiliatorius.

€67.27
  • Yra sandėlyje
  • w2181


Ventiliatoriaus dydis: 21cm, kai uždarytas.Ventiliatorius medžiagos: bambuko popieriaus.Ventiliatorius spalva: juoda, mėlyna,tamsiai mėlyna,žalia, violetinė, rožinė, raudona, rožė, baltas. (jūs galite maišyti ventiliatorius spalvas 1, kad.) Rašalo spalvos: juoda, tamsiai mėlyna, žalia, violetinė, raudona, balta, rožinė.Pristatymas plotas: mes laivas visame pasaulyje.laivybos laikas: nuo 20 iki 35 dienų.jei užsisakote daugiau nei 100 usd prekių iš mūsų, mes bus naudoti kurjerio, tokių kaip DHL/fedex/UPS ir pristatymo terminus, bus apie 2, arba-ne ilgiau kaip 3 savaites.Tikslas: Vestuvių paslaugos, vestuvių dekoravimas, lauko veikla, paslaugos, vestuvių dovanos.Kaip užsakyti: 1: pasirinkti kiekį ir sumokėti už jį. 2: siųskite mums: gerbėjai spalvų, spausdinti tekstą, teksto spalvą, šrifto pavadinimas.

šrifto vardai ir užsisakyti instrukcija:

4 Ventiliatoriaus spalvų variantai:

1. nekilnojamojo spausdinti gerbėjų nuotraukas.

klausimai?

Aš galiu jų įsigyti įvairių spalvų ir gauti tą pačią nuolaidą?Taip, prašome convo man detalė po užsakymo.

Ar ventiliatoriaus ateina su individualios pakuotės?Nėra.

Kas yra didmeninės ventiliatorius kainą?Ventiliatoriaus kaina priklauso nuo kiekio jums, kad.Apie atsiliepimą:

Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums neigiamų atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad jis teisus.

Mes priimame OEM, ODM, siųskite mums dizainas, idėjos, logotipu, mes patikrinti ir susisieksime su jumis.

Mokesčių Ir Mokėjimo: 1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo tvarka. 2. Pirkėjų nėra atsakinga dėl jokių mokesčių ir muitų apmokestinti savo šalyje.Apie laivyba: Mes išsiųsti savo užsakymą per 3-5 dienas nuo gavimo išsami mokėjimo ir tvarkos nurodymas.Mes bus naudoti reguliariai mail pristatymo laiko skalę-nuo 15 iki 45 dienų) priklauso nuo šalies ir vietovės.Paprastai, mes turime 30 dienų, kad pristatyti šių šalių:JAV, JK, Kanada, Australija, Prancūzija, Vokietija, Italija, Ispanija, Rusija.Sekimo numerį: Mes suteiksime sekimo numerį per 7 darbo dienas.Jei jūs neturite vienas, prašome susisiekti su mumis.Grąžinimo Politika: Klientai turi grįžti elementus, 7 dienas nuo gavimo ir prekių, ir yra atsakinga už laivybos išlaidos siunčiant į Kiniją.Prekės turi būti ne naudotas ir geros būklės.Prašome atlikite šiuos veiksmus: 1: kreipkitės į mus žinutę su užsakymo numeriu. 2: grįžtančių yra pradėtas. 3: gavusi grįžta, mes bus pradėti grąžinti.Mes iš dalies arba visiškai grąžinti pinigus atgal arba siųsti naujus, jei jūsų elementai yra šie: 1: netinkamu spalvos. 2: broken. 3: su neteisingai pritaikytą informaciją.Klientams reikia atsiųsti mums nuotrauką įrodymas pirmas.Apie atsiliepimą: Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad jis teisus.


  • Medžiaga: Medienos;Mediniai
  • Tipas Didmeninės: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Proga: velykų


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai