Fitneso Aukštos Pull-žemyn, Rankena, Patvarus, neslidus Traukti Atgal Traukti Žemyn Sėdi Laikysena Irklavimo Mažai Traukti Rankena Atgal Fitneso Montavimo


Žymos: baras, sporto salė, w rankena rankena, t baras eilės, kabelio mašina, priedai, sporto salė, treneris riešo, kūdikis sėdi, rankena padas sporto salė, sporto muscul, tinka su šlapia danga, prieš fitneso rankena.

€10.63 €22.14
  • Yra sandėlyje
  • w2217


Traukti atgal traukti žemyn sėdi laikysena irklavimo mažai traukti pora rankena mokymo atgal fitneso priedai, aukštos išgriauti rankena

Kulka Taškų:

1、Kabelis Mašina, Montavimo Priedai: Tinka labiausiai, sporto įranga.Tai padės jums išplėsti savo pratimą, atrankos ir padidinti mokymų efektyvumą.

2、Tvirtas Stumdomas su šlapia Danga: suapvalintas rankenos ir neslidžios, odos draugiškas danga, kad kelti sunkių svorių lengviau be ašarojimas ar sunaikina savo rankas.Ji taip pat suteikia daugiau stabilumo ir kontroliuoti liftų geriau nuoseklumą ir sporto salė.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės kieto plieno su poliruoto chromo apdaila; neslidžios rankenos turi gija ir yra ergonomiškai suprojektuoti, siekiant užtikrinti stabilią su šlapia danga, kai įspūdingos.

4、Universalus Panaudojimas: Šis įrankių rinkinys idealiai tinka įvairių pratimų mokymo kūno raumenis.Su šiuo įrankiu, jūs galite pagerinti tricepsas, nugaros ir pečių raumenis.Jie yra specialiai skirtas jūsų laisvalaikio ir sporto ir turi paprastą ir patogią struktūrą.

5、Platus Naudojimas: Šis įrankis yra dažnai naudojamas asmens mokymo, sporto salėse ir klubuose, skirtas pradedantiesiems ir profesionaliems sportininkams.

Savybės:

1.Siauras traukti atgal rankena:

(1) Stiprinti storis atgal kontūras.

(2) Siaurai traukti atgal rankenos daryti aukštos pull-down judėjimų, mokymo tikslas yra vidinėje pusėje dusia nugaros ir quadratus raumenų.

(3) Siauras-pikis rankenos padaryti sėdi irklavimo veiksmų, mokymo tikslas yra vidinis dusia dorsi, rhomboid raumenų, ir mažesnis quadratus raumenų.Deltinio raumens daugiausia užpakalinės paketą, kuris daugiausia stiprina storis atgal kontūras.

2. Vidutinio nuotolio traukti atgal rankena:

(1) Stiprinti pločio ir storio atgal.

(2) vidutinio nuotolio išsitraukia atgal rankena daryti aukštos traukti žemyn judėjimo, mokymo tikslas yra vidinis viduryje lat.Aikštėje raumenys yra daugiausia naudojami siekiant sustiprinti plotis atgal kontūras.

(3) vidutinio nuotolio rankenos padaryti sėdi irklavimo veiksmų, mokymo tikslas yra vidinis dusia dorsi, kad rhomboid viduryje-mažesnės quadratus raumenų.Deltinio raumens daugiausia užpakalinės paketą, kuris daugiausia stiprina storis atgal kontūras.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sporto Aukštų Pull-žemyn, Rankena

Medžiaga: plienas

Dydis: žr. dydžių lentelė

Pakavimo Sąrašas:

1*Fitness Aukštos Pull-žemyn, Rankena


  • Medžiaga: PLIENO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas 1: Aukštos pull-žemyn, rankena
  • Tipas: sporto reikmenys
  • Modelio Numeris: Fitneso Aukštos Pull-žemyn, Rankena, Patvarus, neslidus Fitneso Aksesuaras
  • Pavadinimas: Fitneso Aukštos Pull-žemyn, Rankena


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai