Wowstick 1F Tikslumo Mini Belaidžius Bevielis Atsuktuvas Baterija mobiliojo Telefono, Fotoaparato Remonto Įrankiai


Žymos: belaidžiu screwdriv, bosch, belaidžiai elektriniai atsuktuvai, wowstick 1f plus pro, es121, įrankiai, elektriniai įrankiai, belaidžio telefono, dc žemyn žingsnis, įrankis wiha, 1f wowstick.

€31.86 €63.73
  • Yra sandėlyje
  • w22321


JAV 45.48 / vnt. /1 grupė-MUMS 38.38 / vnt. /1 grupė-MUMS 43.18 / vnt. /1 grupė-MUMS 120.68 / vnt. /1 grupė-MUMS 109.98 / vnt. /1 grupė-MUMS 38.87 / vnt. /1 grupė

Wowstick 1F+ nauja ličio baterija nešiojamas elektrinis atsuktuvas (elektrinis / rankinis funkciškumo projektavimas, vadinama vertus-integruotas projektavimo)

1F+ taip pat yra wowstick visas elektriniai atsuktuvai, su stipriausiu funkciją, dauguma jų priedai, įvairios išmontavimo ir stipriausia praktiškumą.Iš esmės apima wowstick visi priedai.

Tai yra ne tik, elektrinis atsuktuvas, bet taip pat instrukcija atsuktuvas.Neignoruokite vadovo funkcijas.Nes tai elektrinis atsuktuvas yra vidinė savaiminio fiksavimo projektą, kaip ilgai, kaip vadovas sukimo atsuktuvu, vidaus savaiminio fiksavimo bus automatiškai atidaryti, siekiant išvengti žalos variklis, ir rankinis, sukimo momento gali atlaikyti 30KG sukimo momentą.Pakanka paros poreikį mažoms ir vidutinėms įranga.Elektrinis ir rankinis, gali veikti savarankiškai arba kartu .

Visus apima:

1x elektrinis atsuktuvas,

56x 4mm Atsuktuvas Bit

1x bazė (naudojamas pastatyti į atsuktuvas)

1x balta magnetinių saugojimo dėžutė

1x USB įkrovimo kabelis,

1x gyvis,

1x plius/degausser,

1x trikampio išardyta plėvelės,

1x magnetinio pozicionavimo plokštelė,

Eksploatacinius parametrus:

Be apkrovos greitis-200 aps. / min.Elektros sukimo momento piko = 0.15 nm (1,5 KG sukimo momentas).Rankinis sukimo momento piko = 3nm (30KG sukimo momentas).Integruota ličio baterija, įkrovimo.Pagrindinis kontrolės pirmyn ir atgal operacija yra labai patogu.Su LED žibintai, darbo sritis yra automatiškai apšviečiami, kai darbas yra priešinga.Apie 2 valandų nepertraukiamo darbo eigos, faktinis vidutinis žmogus yra nepastovus darbas (baterija gali trukti ilgiau).Mokestis už maždaug 40 minučių visiškai įkraunamas raudona šviesa, visiškai žalia šviesa).Elektrinis atsuktuvas skersmuo 15.8 mm, o ilgis 173mm.Dydis yra tinkamas.Veikia kaip paprastas ir patogus kaip rašiklį, ir nykštys gali kontroliuoti pirmyn ir atgal sukimas.Rankena yra labai geras, handleability yra labai stiprus, garsas yra nešiojamas, ir saugojimo isIt yra labai patogu nešiotis.Ir atsuktuvas įstaiga priima visus-metalo konstrukcijos, jaučiasi gerai, patvarumo, rafinuotas kūrinys.

Atsuktuvas su 56 importuotų S2 plieno, tiek, iš esmės, yra smulkių ir vidutinių įrangos, paprastai naudojamos įvairių formų pirmoji partija: Cross žodis šešiakampis Šešiakampis penkių žvaigždučių U-formos Y-keturkampis trikampis antpirštis plokštė, bazinio dydžio specifikacijos includeThe praktiškumas yra labai stiprus.

Operacija įžanga:

Reikia rankiniu būdu susukti, ir tada naudoti elektros ratai. ( Galite paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, ištraukite varžtą, ir galite swing, kad ji kryptimi varžtas)

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\\\ \ 's informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjas\\\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\\\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ \\'ll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų supratimą!

'


  • Prekės Pavadinimas: ANTOOTAN
  • Svoris: 280g
  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Pakuotės Dydis: 28cm x 10cm x 5cm (10.1in x 3.93in x 2.081in)
  • Nominali Įėjimo Galia: 5V
  • Tipas: Tikslumo Atsuktuvas
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotės Svoris: 0.25kg
  • Matmenys: 28*10*5cm
  • Įrenginio Tipas: Nustatyti
  • Modelio Numeris: 1F-pro
  • Maks. Sukimo momentas: 3N


Www Xolod999
2021-01-31
1/5
very bad seller, I return the product, does not answer the questions. What but from aliexpress. I did not want the refund since it had a promotion, now I can't buy it because the pressure went up.
Denval40
2020-12-09
5/5
Goods consistent with the description first class, express delivery, special thanks for seller for fast shipping. Recommend the most
Kasanka09
2020-10-22
5/5
Device meets your function
Miho Art
2021-01-08
5/5
I am positively surprised craftsmanship device. Personally I believe that is a great proportion for money. Wowstick me usprawni work with fine sprzetem. Full set bits. Recommend!

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai