Kamštinė Lenta Piešimo Lenta Pranešimą Memo Foto Pin Tackboard Organizatorius Mini Sienų Plokščių Medienos Karkasas Namo, Biuro, Dekoratyvinis


Žymos: valdybos pin, sr2ez, kamštinė lenta foto rėmelis, valdybos foto, kamštinės sienų, bicolor led valdyba, memo lenta medienos, kortelės rėmelį, ploniausias, mdf plokštė, corkboard.

€10.99 €16.15
  • Yra sandėlyje
  • w23001


Kulka Taškų:

Patogi Vieta: Šis kamštinė lenta yra kamštienos ekraną, kuris gali būti ant asmeninio darbastalio lengvai organizuoti savo idėjas.

Metalų Dengimo Procesas: kamštinė lenta naudoja metalų dengimo procesas, ir dizainas yra paprastas, primindamas sau užduočių elementus, patogu ir kitiems palikti netikėtą pranešimą.

Didelio tankio Medienos: skelbimų lenta naudoja individualų didelio tankio minkštos medienos plokščių, kurios yra rafinuotas, subtilus, gražus ir patvarus.Jie gali būti naudojamas kelis kartus, be nuostolių, ir dizaino detales, yra griežtai kontroliuojamas, geriau naudoti.Po pardavimo Garantija: Jei turite kokių nors kokybės problemų įsigijus prekę, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti bet kokias problemas, susijusias su produkto.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Desktop Kamštinė Lenta

Dydis: apie 320*230*77mm/12.6*9*3in; storis kamštinė lenta yra apie 10mm/0.4 į

Medžiaga: metalas, viela,+galvaninių+ kamštinė lenta

Taikoma: biuro, mokytis, "PASIDARYK pats"

Pakavimo Sąrašas:

1*Kamštinė Lenta

1*Metalinis Laikiklis


  • Medžiaga: Cork
  • Magnetinis: No
  • Naudoti: Žinučių Lenta
  • Modelio Numeris: ---


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai