Koreguoti Pasipriešinimo Juosta Kabinti Ant Durų Lengva Įdiegti Lankstumo Mokymo Dirželis Jogos, Baleto Šokių Kojų Ruožas Lavinimo Diržas


Žymos: ebony dirželis, klein įrankių diržas, exerciser intervalai, durų skaidrių, raištis ruožas, kojų išplėtimas, hamakas joga, kojos ruožas, swibg jogos diržas, trumpasnapė baleto triko.

€2.54 €4.09
  • Yra sandėlyje
  • w24403


PREKĖS APRAŠYMAS

Aprašymas:

*1.Lengva naudoti kojos neštuvų, siekiant pagerinti jūsų kojų lankstumą, pusiausvyrą ir judesių amplitudė fizinio kūno padėtį.Vos prieš kelias savaites, nuosekliai naudoti ir savo draugams pastebėsite nemažai patobulinimų į savo judėjimą.

*2.Nieko, bus pertrauka dėl aukštos kokybės medžiagos: dirželis, kad sklandžiai slysta per metalo suvirinti D-žiedas.Durų inkaras garantuoja dirželis su varžtu.

*3.Lankstumas įranga, kad būtų galima naudoti kelių sekundžių: įdėti duris inkaro per bet tvirtas durų stakta, uždaryti duris ir tvirtai užveržkite dirželį, per D-žiedas, ir jūs esate pasirengęs imtis savo kelia į kitą lygį.Kaip nešiojamas ruožas mašina!

*4.Nepakenks duris ir lieka įdėti.Šis kojų tempimo įranga nebus subraižyti ar pakenkti jūsų durų ir nebus perkelti arba skaidrių, o jūs tempimo kojas.

Specifikacija:

Spalva: violetinė; rožė raudona; mėlyna

Medžiaga: Medvilnė, Poliesteris

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Produktų Sąrašas:

1 pora duris ruožas juostos

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.


  • Modelio Numeris: YL200137


Surfing Pacu
2020-09-06
5/5
parfait merci envoi rapide et très bonne qualité

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai