Požiūris į priekį, Namų Dekoro Sienos Nuotraukas Kambarį Drobės Tapybos Filmo Plakatas Cuadros Modernos


Žymos: namų, kambarį papuošti, blade runner plakatas, minecraft žaislas, dekoras, kambario dekoracija derliaus priedai, Abstrakti Nuotrauka, nuotrauka veidrodėliai, didelis abstraktūs paveikslai tapyba, "wall street nuotraukas.

€2.46 €4.91
  • Yra sandėlyje
  • w25558


Aukštos kokybės spausdinimas.Šis plakatas ir paveikslų su vibracija ir spalvos yra ryškios ir atrodo nuostabi.

Puikus gyvenamieji kambariai, miegamieji ir biurai.Visiškai unikalus, pagal užsakymą pagaminti pagal užsakymą, jūs nerasite šio plakato niekur kitur.

Sienos Menas spausdinti Pažymėti

Mes tik siūlome dažymo, be jokio rėmo,Mes nuolat kiekvieną kraštą, apie-4.5-5cm balta drobė

Acid Free, Archyvinės Kokybės Giclee Spausdinimo Procesas

Pramonės Pripažintas standartas, Aukštos Kokybės Drobė Menas spausdinti.mes naudojame aplinkai ir žmonėms draugišką rašalinis,spalvotas galite laikyti daugiau nei 75years daugiau.

Mes naudojame 230gsm kokybės poliesterio drobės

mes siūlome inkjet print drobė,ji yra viena iš skaitmeninio spausdinimo medžiagų tikslaus pavadinimo yra poliesterio už 230gsm/kv.m.

DUK

Kas yra rūšių dažymo turite?

Mes spausdinti tapybos spausdintuvu ant drobės be rėmo.

Ar jūs sutinkate cutomized kad su pirkėjo nuotraukas ar nuotraukų?

Taip,mes jį priimti,ir prašome siųsti nuotraukas ar nuotraukas į mūsų el. paštą.

Kur gauti stebėjimo infos?

A4:Ji visada rodyti šalia su užsakymų toliau,kartais, buvo ne parodyti, kaip visiškai,pirkėjas gali patikrinti 17 d. kelio arba atsiųsti mums elektroniniu paštu patikrinti.

Kas yra rūšių tema tapybos galite užsisakyti jums parduotuvėse?

Yra žemiau, o taip pat priimti individualų tema taip pat.

Kambariai&House Stilių

Kambariai, svetainė, Virtuvė, Miegamasis, Namų Kino sistemos, Berniukas Miegamasis, Mergina, Miegamasis, vaikų lopšelių / vaiko Kambario Namas Stilių Beach House, Šiuolaikinis, Modernus Kaimiškas Kabina , Pietvakarių , Bakalauro Trinkelėmis, Miesto Namu / Butas, Pomėgiai ir Interesai , Gyvūnų Mylėtojas , Automobilių Entuziastas, Komiksų Kolektorius , Alaus Žinovas , Kino Mėgėjas , Muzikos Mylėtojas ,Vyno Gėrėjas Profesijoms (Architekto, Menininko ,Virėja , Grafikos Dizaineris , Mechanikas ,Mokslininkas ,Mokytojas Šventės ir Progoms, Gimtadienio, Kalėdų ,Velykų ,Kalėdų, Nepriklausomybės Diena ,Padėkos diena, Valentino Diena

A: Atsakymas į klausimą virš.

Spausdinimo ir Pakavimo paslaugos

Pristatymas 1,Prieš pateikiant savo individualų užsakymą, prašome patvirtinkite, kaina ir kitos detalės su mumis. 2,vežėjas nemokamas pristatymas prekės yra kinija paštu, oro paštu, ji trunka apie 12-60 dienų jums.jei jums reikia greičiau, galite pasirinkti daugiau pristatymas būdais. 3,Mes tik laivas savo užsakymą adresą.Atsiliepimai 1,Esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2,Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos,prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.ačiū! 3,Susisiekite su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų,mes stengiamės, kad slove jokių problemų.Sąlygos 1,Mes patikrinti, visas produktas prieš siunčiant jums. 2,Jei prekė yra nekokybiška,prašome susisiekti su mumis iš karto, mes atsiųsime sprendimas ne pirmą kartą. 3,Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 4,Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 5,nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Prekių pristatymas ir grąžinimas pristatymo: Sep 3 - 9 Pasirengę į laivą 3-6 darbo dienas, Iš Kinijos Grįžta ir mainai, aš mielai priimti deklaracijas ir mainus, Susisiekite su manimi per: 14 dienų pristatymas siųsti daiktų atgal per 30 dienas nuo pristatymo I don ' t priimti atšaukimų, Bet, prašome susisiekti su manimi, jei turite problemų su jūsų užsakymą.

24HX365D jaustis kaip VIP

Mes dirbame by24hours už 365days

Apie Mus

Mes nuėjome ilgą kelią.Čia mūsų istorija.


  • Originalus: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Horizontalus Stačiakampis
  • Forma: Vieną
  • Rėmas: No
  • Modelio Numeris: mąstysena
  • Technics: Purškiamojo Dažymo
  • Stilius: abstraktus
  • Prekės Pavadinimas: DPARTISAN
  • Tipas: Drobė Spaudiniai
  • Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas
  • Dalykai: abstraktus
  • Paramos Bazės: Drobė
  • Rėmelio režimu: Frameless Veidrodėliai
  • Medžiaga: Drobė


Pawan2 India
2020-11-24
5/5
Very good.
Axmlpullated59
2021-01-14
5/5
Very fast delivery! Perfect deal!
Lacrimosa99
2020-09-21
4/5
Taken in large size, the image quality is not pretty, blurry, less colorful. The seller's image made better desire :(

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai