Nemokamas pristatymas Hanteliais 10-90lbs / 5kg-40kg Reguliuojamas Svorių Plieno ir Nailono Fitneso ir jėgos


Žymos: reguliuojamas svarmenimis 60kg, dumbell svoriai kolonėlė, dumbbel, hanteliai, svoriai 50 kg, reguliuojamas svarmenimis 90lb, 40kg svarmenimis, vyrai reguliuojami hanteliais, apynasrio 5kg, metalo hantelio kolonėlė, tekinimo vevor.

€241.53 €262.53
  • Yra sandėlyje
  • w26199


Reguliuojamas Hantelio 1090 Fitneso Stiprumo Mokymo Treniruotės Vieno Pasirinkite 90lbs 10-90LBS Reguliuojamas Svarmenimis

Čia mes jums siūlome, šis aukštos kokybės reguliuojami hanteliais, kurios yra skirtos toną savo jėgas ir sukurti jūsų raumenys.Lyginant su įprastu hanteliais, mūsų hantelio funkcijos reguliuojamas svoriai svyruoja nuo 10 iki 90 svarų(5-40kg).Su mūsų hanteliais, nereikia nerimauti, kad jūsų namuose yra užpildytas su kelių svarmenimis, tik vienas iš mūsų svarmenimis bus padaryti pavyko.Ateiti ir gauti vieną dabar.

Aukščiausios Kokybės Medžiagos Reguliuojamas Svorių Visiškai Saugus Kosmoso Efektyvus Puikus Rezultatus

Savybės Ir Informacija

【Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS】- pagamintas iš plastiku padengto plieno svoris plokštės ir PP bazę, didelį atsparumą erozijai, patvarus ir tvirtas, nėra lengva būti pažeista, skirtas ilgam naudojimui.

【REGULIUOJAMAS SVORIŲ】- Su įjungti, surinkti du galus hanteliais, galite pakoreguoti svoriai nuo 10 £ iki 90lbs(5-40kg) 5-svaras dalimis iš karto.Objektyvų žiedą rankenos yra anti-skaidrių ir patogiai.Elegantiškos išvaizdos, tinka abiem lytims.

【VISIŠKAI SAUGUS】- Ateina su viena patvarus bazė su spyna dizainas.Jūsų saugos problema, svarmenys, plokštė gali būti tik pasikeitė, kai hanteliai yra ant pagrindo.Saugus smakro spynos(kaip nuotraukoje parodyti) apsaugoti svoris plokštės nukristi, o naudojasi.

【KOSMOSO EFEKTYVUS】- Tai hantelio rinkinys yra lygus 15 skirtingų svorių hantelius.Su mūsų reguliuojami hanteliais, nereikia jaudintis, kad numeriai svarmenimis gali cluttering jūsų treniruotės vietos nebėra.

【PUIKUS REZULTATUS】- Tinka atlikti pagrindinius kūno treniruotes ir sunkiųjų kojos keltuvai, pagerinti savo pagrindinę jėgą.Gūžteli pečiais, lunges, garbanos arba kelia, tai jūsų pasirinkimas.

1.Tvarios Medžiagos

Premium plastiku dengto plieno svoris plokštės ir PP bazės, patvarus ir tvirtas, atsparus korozijai, turi ilgą tarnavimo laiką.

2.Savo ruožtu telefono

Tiesiog pasukite ratuką, galite pakeisti svoris plokštės pagal savo poreikius.Patogi rankena, taip pat yra anti-skaidrių dėl objektyvų žiedą dizainas.

3.Platus Svorio Diapazone, Kiekviena hantelio gali būti reguliuojamas nuo 10 iki 90 lb 5 lb dalimis.Platus svorio diapazonas leidžia jį tinka vyrams ir moterims.

4. Saugios Konstrukcijos

Saugios spynos ir grandinės užraktą dizainas yra pasirengę dėl savo saugumo problema.Saugus grandinės spynos gali išlaikyti svorio plokštės nuo kritimo per treniruotę.

5.Sutaupyti Vietos

Say good bye kelis svarmenimis.Jūs galite gauti tai, ko norite, tik su mūsų reguliuojamas svarmenimis.Ne daugiau svarmenimis cluttering savo namus.

6.Platus Taikymas

Geriau kūno formos nėra svajonių, nebėra.Puikiai tinka abiem lytims.Puikiai tinka statyti nugaros raumenys, bicepsas, krūtinės raumenys, pilvo raumenys.

Specifikacija Medžiaga: plienas, nailonas Spalva: juoda Svoris Diapazonas: 10-90lbs/5kg-40kg Prieaugis: 5 svarų/2kg Pakuotės Turinys 1 x Reguliuojami Hanteliais


  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: YL90LBSBLACK1PC01V0
  • Medžiaga:
  • sąlyga: Naujas
  • Veikla:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas:
  • Prekės Pavadinimas: VEVOR
  • UPC:


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai