Tabletę Stylus for Apple iPad Capacitive Touch Ekrano Rašiklis Išmanųjį telefoną, Nešiojamas, Nešiojamieji Didelio Tikslumo Aktyvus Touch Pen Stilingas


Žymos: 20 metrų led šviesos, 220 v aušintuvas 100100, 5w garsiakalbių "pasidaryk pats" bosas, addidas maišelį derliaus, 2 spalvos triko kostiumas, 5w led šviesos jungiklis, akustinis peg abalon, 100mm skriemulys laikas, 100mm skylę betone.

€9.13 €12.86
  • Yra sandėlyje
  • w27274


Veikliosios Tabletės Stylus Pen Talpą, Pieštukų Planšetinio kompiuterio "iPad" Sumsung Android

OOTDTY

Renginiai:

1.HB kietumo medžiaga galva, H metalo galvos, (tušinukas su dviejų rūšių vadovai) siekiant patenkinti pajusti skirtingų svečiai!Dviejų rūšių pen vadovai patenkinti patirtį, poreikius, skirtingus klientus!

2.Veikliosios stylus nesiremia specialios iš anksto įdiegta programinė įranga arba "Bluetooth" arba specialių programų.Nereikia "Bluetooth" ir imtuvas.

Tiesiog perjunkite mygtuką,jis iš karto įsijungia į darbą per bet kurį įrenginį, naudojant capacitive touch.

3.Ji yra suderinama su dauguma įrenginiuose su jutikliniu ekranu, "Apple", "iphone", "ipad", "iPad" Privalumus,Visi "Samsung" Planšetinių kompiuterių ir mobiliųjų telefonų, išskyrus A9100, Microsoft Surface 3 ir daugiau, "Lenovo" Jogos tablečių.

4.Built-in 100MAH baterija, apie 8-12 valandų naudojimo.

5.Su rezervo vieneto ne Patarimas dizainas suteikia daugiau tikslumo ir kontrolės su tablečių ir mobiliųjų telefonų ekrane.Jokio pasipriešinimo, kai piešimo ir rašymo kaip tikras rašiklis.Paspaudę plunksna su šiek tiek nuolydžio kampu į ekraną bus geriau rašymo patirtį.

Savybės:

Tiksliai aktyvus plunksna,patarimas suteikia realus pen, kad rašymas / piešimas patirtis visais tablečių & smartphonach.

Už touchscreen apsaugą, sumažinti pirštų atspaudų, kai naudojamas.

Ne priklauso nuo specialios iš anksto įdiegta programine įranga, ar konkrečių Programų.

Su jungiklio mygtuką, ji akimirksniu įjungia darbo per bet kurį įrenginį, naudojant capacitive touch.

Ne lengvai prarasti ir patogu, nes įrašą.

Taikymo sritis: 99% mobilųjį telefoną, tabletės, banko smart bankomatai ir kt.ir protingas rašyti įranga (naudojami produktai turi būti capacitive ekranai)

Techniniai duomenys:

Suderinamas su dauguma ekranas touch "įrenginiuose: iOS / Android / "Microsoft" prietaiso, iPad, iPad Air, iPad Mini, iPhone, Samsung Galaxy, Nexus, LG G Trinkelėmis, HTC ir kituose įrenginiuose su jutikliniu ekranu.

Medžiaga: Aliuminio

Spalva: Juoda, Sidabrinė, Rožinė, Mėlyna

Rašiklio Ilgis: 145mm

Skersmuo: 9mm

Pen Patarimas: :1.5-1.8 mm

Baterija: Iki Mirco USB prievadas

Įkrovos Galia: 5 W

Apkrovos Įtampa: DC 5 V

Naudojimas: Ant balto mygtuką, lemputė mėlyna, galite naudoti aktyvią stylus tiesiogiai.kai veiklioji plunksna yra krovimo indikatorius raudonas.

Pastaba: šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elemento paveikslėlio, norėdami būti šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.matavimo leidžiama paklaida yra /- 1-3 cm.

Komplektą sudaro:

1 x Stylus Pen

1 x Micro-USB kabelis

2 x Pakeitimo Touch Pen Vadovai


  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Paraiška Prekių Ženklus: Universalus
  • Medžiaga: Metalo
  • Prašymas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Programų Ekranas: Capacitive Ekranas
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: H7HH301494
  • Ilgis: 0


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai