Duomenų Varlė "Android" Wireless Gamepad, Skirta "Android" Telefonas/VNT Kreiptuką 2.4 G Joypad Žaidimų Valdiklis Skirtas išmanusis Telefonas Xiaomi


Žymos: kontrolės žaidimas, oficialus xiaomi, mi xiomi, 3 xaomi, "android" gamecube gamepad, kreiptuką, de kreiptuką, džiaugsmas con nintendo jungiklis, sy pubg, data varlė.

€9.22 €13.77
  • Yra sandėlyje
  • w2765


4k HD Išvesties Atramos, PS1

Open Linux " kodo sistema, built-in 3000 + / 10000 + žaidimai.Paramos PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD žaidimas formatus.Palaiko žaidėjams pritaikyti mėgstamų žaidimų ir galite žaisti ir atsisiųsti žaidimus patys.

Laidinio USB Vibracijos Gamepad For PC

Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis!Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau!Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!

2,4 GHz Belaidžio Ryšio Valdiklis

Šis žaidimų valdiklis jau ne "Bluetooth" funkcija, subrandinto 2.4 G bevielio perdavimo technologiją!Pranašesnis automatinis ryšio ir prijungimo instrukcijos.Su žmogaus kūno kreivės dizainas, jums nebus jaustis pavargęs, net jei esate priklausomas į žaidimą ilgą laiką!

PASTABA:JOKIOS Vibracijos Funkcija!!

Suderinama su PC, "Android" Mobilųjį Telefoną(turi palaikyti OTG funkcija), Android Pad.

Nėra suderinama su "Iphone" ir " Macbook!!!

Šis reguliatorius, reikia įdiegti 3rd party app padėti žaidimo darbą,nereikia dirbti oficialaus žaidimo.

TV Box & Smart TV " Gali būti Naudojamas

Palaiko Android 4.0 ir iki.Ne vibracijos, brandus 2.4 G bevielio perdavimo technologiją, nuotolinio valdymo 8m nr. latency, ne radiacija, ir prasme žmogaus dizainas.Itin tvirtas, automatinis ryšio ir prijungimo instrukcijos.

Maitinimui Taupymas

Mažos galios infraraudonųjų spindulių ryšys!Šis valdiklis, reikia dviejų AAA tipo baterijas.Dėl saugumo problemų transportuojant, mūsų paketas nesiunčia baterijas.Klientai, reikia juos pirkti savo vietos parduotuvėse.

Du Modeliai Iš OTG

Tipas-c ir Miceo Usb OTG!Visada yra modelis, kuris tinka jūsų telefoną!Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG funkcija.Jei ne, gamepad nebus suderinamas su jūsų telefono.

Produkto Išsamiai

Ergonomiškas dizainas tai gamepad, lengvas struktūra leidžia jums žaisti žaidimą ilgą laiką be sudėtingų ir mieguistas jausmas!Leidžia jaustis labai patogiai per visą procesą!

Paketų Sąrašas:

1 X Gamepad 1 X USB Imtuvas 1 X OTG Skaičiuoklė 1 X Stovas 2 X Analoginiai Spaustuvai Thumbstick Dangtelį (Dovana)

Kliento Realios Patirties

Sklypas yra gerai supakuota.Pakuotės nėra pažeistas.Kokybė yra gera, neturi kvapo.Kreiptuką sukonfigūravo, o dėl "android", jis veikia gerai!Ačiū pardavėjui produktas!Aš rekomenduoju produktą ir parduotuvėje!

DUK

Q:Ar gamepad turi vibracijos funkciją?

A:NE, Vibracijos Funkcija!!

Q:ar Gali šis gamepad parama "iPhone"?

A:Ne, draugas!Tai galite tinka PC/ "Android" išmanusis telefonas/Smart TV!!

Q:Ar gamepad turėti "Bluetooth" funkciją?

A:NE,!Šis žaidimų valdiklis palaiko 2.4 G ryšį.Jeigu norite žaisti žaidimus į savo telefoną, įsitikinkite, kad jūsų telefonas palaiko OTG!

K:Kur galiu rasti mobilųjį žaidimą, kuris palaiko gamepad?

A:Mano brangus draugas, valdiklis, tikrai darbo.Prašome studijų vartotojo menul pirma, kuri įsitikinkite, kad turite downloan priemonė, kaip Aštuonkojai ir Xpadder, kurioje žemėlapio periferiniams įrenginiams su lietimui jautrų ekraną.Jokių šaknų ar aktyvatorius reikia!

Klausimas:Kodėl pop-up ekranas ne atpažinti prietaisą, kai gamepad yra prijungtas prie kompiuterio?

A:Sveiki, draugas,mes manome, kad gali būti valdiklio tvarkyklę buvo delected ar praleisti jūsų kompiuterio systerm, eikite į mūsų svetainę downloan ir įdiegti,ir tada valdiklio bus atpažintas.

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.ylakiuglobosnamai.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

Belaidžio "Bluetooth" Gamepad

Ji gali palaikyti PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/VNT!Jis turi pranašumą, nes gali parsisiųsti paramos rankena žaidimas tiesiogiai, ir jis gali būti prijungtas tiesiogiai prie telefono ir be ŠAKNŲ.Pakopos yra paprasta, nereikia įdiegti tvarkyklių ir nustatyti pagrindiniai mapping".Dont paramos IOS13.4 arba vėliau.

Belaidžio Žaidimų Valdiklis Skirtas PS4/PC/ "Android" Telefonas

Belaidžio ryšio valdiklis PS4 yra tikrai ergonomiškas ir priima už PS5 dizainas!Belaidžio žaidimų valdiklis yra plačiai suderinama su PS4/PC(Win7/8/10)/ "Android" telefono.Jūs galite mėgautis labiausiai žaidimų platformose su gamepad.


  • Feature2: Belaidžio Žaidimų Valdiklis Gamepad
  • Feature1: Belaidžio Ryšio Valdiklis
  • Medžiaga: ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ
  • Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
  • Patarimai: Neapima baterija
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: Gamepads
  • Suderinamas: PC/ "Android" Telefonas
  • Nėra Suderinama: Nėra Suderinama su "Iphone"
  • Modelio Numeris: ZSL08JYYS30
  • Pakuotė: Taip
  • Vibracija: No
  • Sąsajos Tipas: USB


Gorgousgirl019
2020-08-17
5/5
доставка быстрая, сборка хорошая, комплектация полная,с телефоном соединился быстро,сын уже играет вовсю, спасибо большое продавцу!
Sgolubev812
2020-09-02
5/5
Ótimo produto, gostei muito. Só tive um pouco de dificuldade pra saber como funciona. Tive q baixar um app pra conseguir jogar Free Fire (App: Octopus). Para resolver o problema de autentificação do app pelo Google vcs tem q comprar uma versão do Google serviço, pelo msm app (só 4,49$). Espero ter ajudado alguém...
Yulacha24
2020-10-25
5/5
Got everything in the kit. Packing is good. Only one USB connector is not suitable, just the one we need. As a result, we can not check
Antonspasov
2020-12-01
5/5
As described, working well. Fast delivery.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai