Pasirinktinį Pavadinimą "PASIDARYK pats" Raidės "iPhone" Atveju 12 Pro 11 Pro Max SE 2020 Padengti Pora Mergaičių Skystu Silikonu Funda 8 Plus X XS XR 6 7


Žymos: padas oneplus 8t, realme 9 pro, atveju iphon xr, grupė iphone xs, skambinkite iphone 12, atveju poco x3 nfc, iphoned x atveju, "iphone" atveju 6e, byla telefono, amatų "pasidaryk pats".

€2.95 €4.92
  • Yra sandėlyje
  • w28324


Custom Vardo Inicialai, iPhone Atveju

Funkcija 1. Naudojant aukštos kokybės medžiagas bei aukštos kokybės skysto silikono rankovėmis, jis jaučiasi gerai.Puikiai tinka telefoną. 2. Aukštos rezoliucijos ir puikų spalvų atkūrimą. 3. Anti-purvinas, apsaugos nuo užsiteršimo, anti-static, anti-slydimui. 4. Galima skalbti medžiagos, lengva valyti. 5. Apsaugoti telefoną susidūrus. 6. Tiesioginė prieiga prie visų uostų ir mygtukai, neatsižvelgiant juos iš važiuoklės.

Kaip custom?

1.Pirkimo metu, galite pastebėti, Laišką jums reikia tvarka. 2.Taip pat galite susisiekti su mumis tiesiogiai ir pasakykite mums laišką, kurį norite tinkinti. 3.Jei jūs neturite padaryti, mes taip pat su jumis susisiekti, paklausti, ką jūs norite tinkinti, jums tik reikia atsakyti į mūsų laiko užbaigti pritaikymas.

Vardo Inicialai užsakymą atveju

Atkreipkite dėmesį, kad laiškas jums reikia pritaikyti tvarka, arba susisiekti su mumis ir pranešti mums, pavadinimas/laiškas jums reikia pritaikyti. (Taip pat galite tinkinti kitas tekstas, net pastraipa/nuotraukos) Dėl fotografavimo kampo, apšvietimo, vaizdo kameros, ir ekrano apšvietimą, kad produktas gali iš tikrųjų turėti spalvų skirtumus.Atkreipkite dėmesį: Tai ne aukso folija tekstą.Tai yra atspausdintas tekstas.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Grupė Mūsų Privalumai: 1. Suteikti realių nuotraukų pardavėju ! 2. Drop Laivyba Paramą!Mišrios Spalvos Paramą!Didmeninė Paramą! 3. Greitai siunta per 1-2 darbo dienas + Greitas atsakymas 4.Jei norite gauti produkto greičiau, prašome pasirinkti e-paketinių orwww.ylakiuglobosnamai.lt Standartinis Pristatymas Dėmesio ir Atsiliepimų rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! - Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau. - Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.Atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos Susisiekite su mumis: Pirkėjai, kviečiame susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Trademanager jei turite kokių nors klausimų ar pasiūlymų .Visus pranešimus arba elektroninius laiškus bus atsakyta per 24 valandas{išskiria holiday & savaitgalį).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą,prašome išsiųsti laišką ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.


  • Dizainas: Paprastas
  • Tipas: Individualizuotos iphone Dėklai
  • Stilius: Prabangus iphone Atveju Atgal
  • Prekės Pavadinimas: Shaka Laka
  • Suderinamos Prekės: "APPLE"
  • Custom: Vardo Inicialai
  • Lytis: berniukų ir mergaičių
  • Suderinami modeliai: Visų "iphone" modelį
  • Savybės: Skystu silikonu iphone Dėklai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • modelis: Pavadinimas laiškai
  • Medžiaga: Skystu Silikonu


Alyona Alyona10
2021-01-30
5/5
Super jolie
Roma Elkin
2021-01-21
5/5
Very good quality. Put in comment for the seller the letters/initials you want

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai