ŠLAPIAS AROMATIZUOTAS lubrikantas SANDIA 30 ML Gelio tepalas analinis intymus lubrikantas skausmo Analinio sekso aliejus


Žymos: kūno nailonas, analinis tepalo jokio skausmo, stuburo atsipalaiduoti skausmas, orthotic parama, silk touch analinis lubrikantas vandens, gelis retard, rankos skausmas, moyu tepalo v1, analinis lubrikantas skausmo, pranešk apie netikrą cum mašininės.

€10.45
  • Yra sandėlyje
  • w2925


Šie tepalai yra tiesiog įdomus!Wet®Aromatizuoti'™Jis turi visus privalumai Wet®Original®Ir ji taip pat skonio, pavyzdžiui, vaisių ir lapų nr. poskonis.Šie tepalai yra minkštas, bespalvis, bekvapis, nepalieka dėmių ir yra latekso-suderinama.Pabandykite jai patinka labai skanus nuotykių!Vandens pagrindu Su arbūzų skonio ir aromato Sudėtyje Nėra cukraus, nepalieka dėmių

Be to Šlapias Tematikos būdingas; 100% valgomi su puikų skonį, Be parabenų, Suderinama su Latekso prezervatyvais Konteinerių 30 ml

Siuntas diskrečiųjų

Visos mūsų paketai yra neutralus.Jokių ženklų, logotipų, jokių požymių, kas jame yra.Galite būti tikri, kad niekas ketina sužinoti, ką jūs paprašė.

Mes taip pat nėra įtraukti adresas iš mūsų sandėlių ar įmonės pavadinimą.Todėl ne vienas gali atrodyti nieko apie tai, kas dėžutėje yra.

Pasitenkinimo Garantija

Mes norime būti laimingas su jūsų pirkti.Štai kodėl mes turime klientų aptarnavimo pokalbių 12 valandų per dieną su paramos ispanų ir anglų kalbomis.Jei turite kokių nors problemų, tačiau mažas, susisiekite su mumis ir mes padarysime viską, kas mūsų galioje, siekiant ją išspręsti.Kokybės Užtikrinimas.

Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir atitinka visus ES reglamentus.Jie yra 100% naujas ir pagamintų su medicinos kokybės medžiagos, siekiant užtikrinti jūsų saugumą.Gali būti rami.Apsipirkti mūsų parduotuvėje.Mes norime, kad saugai užtikrinti, kad mūsų produktų, kuris yra, kodėl jie buvo išvalyti ir užplombuoti per pakuočių.

Tai yra įmanoma, kad ją atidarydami jis kvepia šiek tiek, nes tai buvo uždaromos mėnesių.Nuvalykite ir nusausinkite natūraliai ir kvapas išnyks

Kaip ilgai veikia mūsų vežimo imtis?

Mes naudojame express pristatymas už mūsų visų vežimų.Štai kodėl jūs gausite savo produkto 3-5 dienas po pirkimo pagal laivybos šalį.

Dėl užsakymų per Ispanija: jūs gausite savo užsakymą 3 dienas po pirkimo.

Dėl užsakymų už Ispanijos ribų: jūs gausite savo užsakymo 5 dienas po pirkimo.

Kaip ilgai trunka procesas, siuntas?

Mes supakuoti savo užsakymus per 24 valandas.Jūsų užsakymas bus išsiųstas 24h po pirkimo.

Jūsų nuomonė yra svarbi

Mes norime, kad aukščiausio lygio pasitenkinimą įmanoma mūsų klientams.Štai kodėl mes pasirūpinsime visais jūsų patirtis.Nors mes negalime žinoti, jei norime tai padaryti, kol mes žinome savo nuomonę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu, palikite mums 5 žvaigždučių reitingą, ir papasakoti savo patirtį.


  • Modelio Numeris: 1005001414444923
  • Dydis: 30 ml
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Medžiaga: Vandens bazės


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai