Garmin Edge 130 GPS Dviratį Dviratį Dviračiu Kompiuteris garmin edge 130 Apsaugos Atveju KRAŠTO 130 Out-front Mount


Žymos: bryton rider, edge 810 mount, garmin mount, mtb galios matuoklis dviračiu, garmin, bicycl, garmin laikiklis, krašto 130 200, garmin gps spidometras, dviračių žemėlapis gps.

€134.82 €204.28
  • Yra sandėlyje
  • w29440


GARMIN EDGE 130 GPS

Į Lauką

Garmin Edge 130

Standartinis mount

Tether

USB laidas

( Prašome pastaba : apsaugos atveju, out-front mount neprivaloma pirkti.)

Apie " Garmin Edge 130

Garmin Edge 130 yra kompaktiškas ir įperkamas, bet ne auką funkcijų.Su paprasta naudoti, GPS, Garmin Dviračių Suvokimo Funkcijas, ir su GPS, GLONASS ir Galileo " palydovų – jūs žinosite visą informaciją apie savo treniruotės.Krašto 130 apima navigacijos ruožtu raginama ir 1.8", aišku,, aiškus ekranas, todėl jūs visada žinoti, kur jūs vadovauja.Jūs taip pat gauti suderinamumas su tiek Strava Gyventi Segmentus ir Varia dviračių informavimo priedai.Krašto funkcijos įkraunama ličio-jonų baterija su 15 valandų baterijos veikimo trukmė.

Savybės

Mažas, bet Galingas – Ar jums važinėti singletrack, atidaryti keliai ar miesto gatvėse, Krašto 130 yra puikus jojimo partneris.Jo kompaktiškas, lengvas dizainas, funkcijos 1.8" mono Atminties Pikselių (MDP) ekranas.

Naršyti Lengvai, Kur norite važiuoti, Krašto 130 dviračio kompiuteris fiksuoja savo esminius statistika.Padedami, GPS, GLONASS ir Galileo " palydovus, plius įmontuotas barometras, ji stebi, kaip toli, kaip greitai ir net kaip labai jūs jau važinėtis.

Padidėjo Dviračių Sąmoningumo šiek tiek ramybę vyksta, kad kiekvieną važiavimo, kad daug geriau.Štai kodėl Krašto 130 yra suderinama su mūsų Varia linija dviračių informavimo prietaisų, įskaitant galinio vaizdo radaro ir protingas dviračio žibintai.

Pagerinti Savo Veiklos rezultatus – Krašto 130 dviračio kompiuteris yra sukurta siekiant padėti jums amp iki savo veiklą, todėl jums gali siekti pagerinti, kas važiuoti.Ji suderinama su elektros energijos skaitikliai, leidžia jums pamatyti, kiek vatų galios esate gaminti ant lygaus skyriuje arba stataus kalno.

Smart Ryšiai – Kai naudojate suderinamą prietaisą, Krašto 130 leidžia jums laikyti jūsų telefono saugiai paslėpti ir dar palaikyti ryšį, o jūs ant dviračio.Tekstiniai pranešimai bus rodomos jūsų prietaiso ekrane, todėl jūs galite juos pamatyti iš pirmo žvilgsnio, ir išlaikyti teisę jojimo.Žinote, jei jūs ketinate gauti lijo naudojant oro puslapį išlaikyti skirtukų dabar oras, ir prognozuojamas sąlygas.

Specifikacijos

Bevielio protokolo: ANT+ ir " Bluetooth SMART

Fiziniai matmenys: 1.6" x 2,5" x 0,6" (4,1 x 6.3 x 1,6 cm)

Ekrano dydis: 1.1" x 1.4" (27.0 x 36.0 mm); 1.8" įstrižainės (45.0 mm)

Svoris: 1.2 oz. (33 g)

Baterija: Įkraunama ličio-jonų

Baterijos veikimo laikas: Iki 15 val.

Vandens reitingas: IPX7


  • Modelio Numeris: Garmin Edge 130
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: garmin
  • Chronometras ir Reikmenys: Belaidžio Chronometras


Ccylstose 56
2020-10-16
1/5
Received the product and put to charge. However to take charger product not called. Auditioned with it on the charger and work, but was not pair. Want return this product and get my money back.
Pirat 95
2020-10-25
1/5
Device was shipped defective, not charge, it connects with the charger connected and off immediately to withdraw the charger and can not connect more. Impossible to use. Seller was informed and was proven through video defect and still not complied with its obligation and insisted that there was no defect and did not fully refund pay interval. Not buy this seller, not recommend. Totally dishonest.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai