Motociklo Radiatoriaus Grotelių Guard Raštas Padengti Ducati Multistrada 950 Multistrada950 2017 M. 2018 M. 2019 M.


Žymos: rėmas ducati xdiavel, 748 lauktuvės, fz6 matuoklis, bmw r devynių t r9t, anglies hypermotard 950, ducati s2r, padengti ducati, motociklas vandens radiatorių, ktm nicecnc, ducati 900 supersport.

€16.38 €18.20
  • Yra sandėlyje
  • w30800


Produkto Informacija Motociklo Aliuminio Radiatoriaus Grotelės Guard Dangtis

*Funkcija:Ši radiatorių darbuotojas tinka Ducati Multistrada 950('17-'18).Radiatoriaus Apsaugų yra pagamintas iš presuoto aliuminio ir funkcija tvarkingas, vientiso rėmo.Jis pagerina išvaizdą savo dviratį ir padeda apsaugoti jūsų brangus ir pažeidžiamų radiatorius nuo plaukiojančių šiukšles.

*Medžiaga: Aliuminio Būklė: 100% Naujas Antrinėje Rinkoje Produktų

*Galimos Spalvos: Juoda

*Kiekis: Vienas gabalas

*Aukščiausios kokybės ir lengvai įdiegti. ( Montavimo instrukcijos nėra įtrauktas.)

*Pakuotė: 1 vnt Radiatoriaus Apsaugos Darbuotojas be varžtų.

*Įmontuoti:

-Už Ducati Multistrada 950 2017 2018

*Pranešimas:

1)yra kai kurie skirtumai tarp spalvų produktų ir spalvą tinklą.

2)Prašome leisti šiek tiek nukrypimų, dėl skirtingų priemonių ir rankinis matavimas.

3)Paviršių, radiatorių guard yra pagaminti iš dažų purkštuvu,gali būti nedidelis trūkumas gamybos procese.Tai normalu. *Prekės Nuotraukos: Įrenginio nuotraukos nuorodos: PRANEŠIMAS: 1.Kai kurie produktai yra universalus modelis, jei ryšys yra daug modelių,prašome palikti žinutę apie savo modelį.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį www.ylakiuglobosnamai.lt pirma arba susisiekite su mumis prieš jums mokėti.

3.Mūsų svetainėje pateikiama gaminio vienetų, yra taip arti, kad nekilnojamojo spalvos, bet imtis skirtingų šviesos anddisplay veiksnių, yra tam tikros spalvos, prašome mums atleisti.

4. Jokios montavimo instrukcijos,jei jūs nežinote, kaip įdiegti,prašome kreipkitės į savo vietos garažas vyro, kad padėtų jums.

5 .Mūsų kaina neapima Muitų, Pridėtinės vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.Šie mokesčiai yra buyerrsquos atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo countryrsquos muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/ pirkti.

6. Pirkėjas turi sumokėti už mokesčius, jei tai įvyko dėl tam tikrų prekių .Jei siuntinį grąžina atgal į mus dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius, mes negali siųsti sklypo dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tuos mokesčius ir sumoka visus grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti pinigus, dėl šios priežasties.

7. Jei jus tenkina mūsų produktą ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums penkių žvaigždučių ir teigiamų atsiliepimų.Jei yra klausimas, į mūsų produktą, galite susisiekti su mumis vizų pranešimą.

Savybės:

Norėdami apsaugoti savo radiatorių iš didelio parduotuvėje ir tai neturi įtakos originalaus šilumos išsklaidymo funkciją.

Estetinės,lengvumo ir funkcionalumo.


  • Medžiagos Tipas: Aliuminio
  • Motociklams Padaryti: DUCATI
  • Modelio Pavadinimas: Radiatoriaus Grotelių Guard
  • Elemento Tipas: Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
  • Prekės Svoris: 0.6kg
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: juoda
  • Elemento Plotis: 0cm
  • Prekės Pavadinimas: AJJOE
  • Elemento Ilgio: 0cm
  • Elemento Aukštis: 0cm


Jarmesha410
2020-11-30
5/5
Recommend. All right.
Lettersforlida
2020-11-27
5/5
Perfect, well finished

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai