4PCS Treniruotės Linijos Juosta atsigriebti Padėti Juostos Ruožas Pasipriešinimo Juosta Bodybulding Joga Fitneso Padėti Mobilumo Grupė


Žymos: tinka įrengti, elektrinis bėgimo takelis kartus, elastinga naudotis, elektrinis sulankstomas bėgimo takelis, treadmil namų, treadmil, sulenkite kierat, walkingpad, vaikščioti treadmil, naudotis treadmil.

€14.36 €26.59
  • Yra sandėlyje
  • w3714


4PCS Treniruotės Linijos Juosta atsigriebti Padėti Juostos Ruožas Pasipriešinimo Juosta Bodybulding Joga Fitneso Padėti Mobilumo Grupė

Šis atsparumas grupė priima grynas natūralaus latekso medžiagos ir padeda fitneso entuziastai daryti pasipriešinimo pratimai.Ji gali pagerinti raumenų stiprumą, kūno lankstumą ir fizinio mobilumo.Jūs galite naudoti ją prarasti svorio ir pasinaudoti kūno lankstumą.Ši juosta labai tinka rankos ar kojos stiprumo didinimo veikla, siekiant padėti jums laikyti tinka.

Savybės :

Atsparumas juosta leidžia daryti pull-ups, žiedas smuko, chin-ups, ir daugiau, kuris pagerina savo raumenų jėga, kūno lankstumą ir fizinio mobilumo, tinka vyrams ir moterims.

208cm (6.8 kojų) apimtis ir kilpines dizainas, plokščios juostos tinka patogiai aplink savo kūną.

Pagamintas iš gryno natūralaus latekso, kuris turi didelį elastingumą, puikus lankstumas, aukščiausios atsparumo ir patvarumo.

Kiekviena juosta yra skirtingos spalvos ir atsparumas lygiai : Raudona 22lbs / Žalia 30lbs / Juoda 45lbs / Violetinė 75lbs.

Naudokite juostą atlikti įvairių pratimų, kurie dirba visi savo raumenų grupes: pečių, klubų, rankų, nugaros, krūtinės ir kojų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Natūralus lateksas.

Pasipriešinimo Lygis: Raudona 22lbs / Žalia 30lbs / Juoda 45lbs / Violetinė 75lbs

Prekės Matmenys:

Raudona: 2080 * 13 * 2.5 mm / 81.8 * 0.5 * 0.09 į(Apskritimo ilgis*Plotis*Storis)

Žalia: 2080 * 19 * 2.5 mm / 81.8 * 0.7 * 0.09 į(Apskritimo ilgis*Plotis*Storis)

Black: 2080 * 21 * 2.5 mm / 81.8 * 0.8 * 0.09 į(Apskritimo ilgis*Plotis*Storis)

Violetinė: 2080 * 29 * 2.5 mm / 81.8 * 1.1 * 0.09 į(Apskritimo ilgis*Plotis*Storis)

Pakuotės Dydis: 24 * 22 * 5cm / 9.4 * 8.6 * 1.9 į

Paketų Sąrašo:

4 * Atsparumas Grupė

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.


  • Prekės Pavadinimas: TOMSHOO
  • Funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Traukti Virvę
  • Departamentas Pavadinimas: Unisex
  • Modelio Numeris: --


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai