Dvigubo Įsiskverbimo Vibratorius Penio Strapon Dildo Vibratorius, Dirželis Ant Varpos Analinis Kaištis Žmogus, Suaugusiųjų Sekso Žaislų Pora Naujokas


Žymos: dildo, mano sekso žaislai, sekso žaislas, analinis, bdsm žaislas, vibrat, lytis, analinis kaištis, peni žiedas, dildo strapon.

€4.03 €5.76
  • Yra sandėlyje
  • w3762


Aprašymas:

Patirtis padidėjęs susijaudinimas ir stipresnę erekciją, su šiuo silikono dirželis pritvirtinti gaidys ir kamuoliukus žiedai.Patinka švelniai prie varpos pagrindo ir žaižaruojančios dvigubai skverbtis nuo realistinio zondas.

Įterpimas yra lengvas ir malonus, nes jos įmonė, realus dizainas.Jos smailas, tikroviška patarimas absolventų jūsų pasitenkinimo ir šiek tiek lenktas, veined veleno priduria, subtilus tekstūros siųsti stuburo dilgčiojimas analinio pojūčius per jūsų meilužis.

Taikyti turtinga suma, vandens pagrindo tepalas į savo veleno ir kamuoliukus ir ruožas mažosios meilės žiedą per savo erekcija.Stumkite jį į bazę varpos rasti patogus, stora pozicija pasiekti sunkiau ir stipresnę erekciją.Už papildomą susitraukia ir stabilumo, ruožas antrasis žiedas per savo kapšelį.

Pagrindinės Savybės: Dviguba gaidys žiedas su realiomis prober dvigubo įsiskverbimo įdomus Didina ištvermę už dėvėtojui, ir malonumas imtuvas Tikroviška galvos ir tekstūruotos veleno didinti stimuliacijos, Pagamintos iš hipoalerginės silikono kūno saugiai žaisti Galia: 1 x AAA Baterija (Nėra Komplekte) Dydis:Piršto dydžio(Pradedantysis dydis) Slaptumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Mes atsiųsime jūsų produktų paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.Paketų Sąrašo:

1 x Varpos Žiedas Vibratorius

Tipas 1

Tipas 2


  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: Medicininio Silikono
  • Prekės Pavadinimas: COCOLILI
  • Modelio Numeris: B2062
  • Elemento Tipas: Varpos Žiedai


Gorace7171
2020-12-25
5/5
It's fun to play, but it's a little bit hot, and it might fall out.
Ssbbbwman
2020-11-12
3/5
It's smaller than it looks
Esenin Gagarin
2021-01-05
5/5
Everything matches. The toy is cool. It was a cupcake.
Vistal05
2020-08-30
5/5
на ощупь приятный, работает тихо, надо проверить в деле.....
Fcrleewind61
2020-11-26
5/5
Checks the perfect for couples what want to try new interesting things To en's 2tygodnie

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai