Motorolerių Kojos Padengti Motociklo Antklodė Kelio Šilčiau Lietaus, Apsauga Nuo Vėjo Vandeniui Žiemą Šilta Antklodė Lauke, Dviračių, Jojimo,


Žymos: gėlių sijonas wrap, kalnų sijonas, šiltas sijonas, per sijonas, pu sijonas, odos trykšti, medvilnės sijonas, sijonas žiemą, palaidinukė, Rudenį sijonas.

€25.70 €36.72
  • Yra sandėlyje
  • w38294


Motorolerių Kojos Padengti Motociklo Antklodė Kelio Šilčiau Lietaus, Apsauga Nuo Vėjo Vandeniui Žiemą Šilta Antklodė Lauke, Dviračių, Jojimo,

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš 420D Oxford medžiaga, produktas yra tvirtas ir dėvėti, atsparus ir atsparus vandeniui, Su avikailis viduje, padengti išlaikyti jūsų kojų šilta ir padėti jums negali sušlapti, šaltu rudens ir žiemos.

2、Didelių Talpyklų Dizainą: dangtelį veiksmingai blokuoja pusę vėjo, kai žirgais.Su kašmyro viduje, padengti išlaiko jūsų kojas šiltas ir sumažina trinties su savo drabužius.Be to, ten yra daug vietos, todėl jūsų kojos nėra ribojamas.

3、Daugiafunkcinis Elastinga Juosta: Slepiama elastinės juostos gali būti pakabinti aplink kaklą blokuoja šalto vėjo ant krūtinės arba pakabinti ant pagalvėlių, kai ne jojimo, išsilaikymo jūsų mount švarus.

4、Lengva Įdiegti: Ji gali būti greitai sumontuoti be įrankių.Jums tiesiog reikia pataisyti dirželis ant automobilio priekio.Kairėje pusėje yra išsiplėtusios skylutę lengvai užraktas, užkirsti kelią vėjas pučia ir vagia.

5、Platus: Jis yra plačiai naudojamas elektromobilių ir motoroleriai.Šviesą atspindinčios juostelės t dangtelį įtraukti ne tik dizaino estetika, bet ir padaryti tai saugiau važiuoti naktį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motoroleris vėjo Kojų Juosmens Prijuostė Dangtis

Spalva: Juoda

Medžiaga: 420D Oksfordo audinio, ėriukų kašmyras

Taikytinos modeliai: elektros, automobilių, motorolerių

Pakavimo Sąrašas:

kojų juosmens prijuostė dangtelis*1

dirželis*1


  • Modelio Numeris: Kojų juosmens prijuostė dangtis


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai