Pet Šuo, Katė Profesinės Elektros naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo Failą Žoliapjovės Viliojimo Įrankį, skirtą Šunims, Katėms


Žymos: clipper šuns plaukų, naminių gyvūnų žirklės, stabdžių augintiniai, ryšiai augintiniai, apykaklės šuo, malūnėlis nagų, šuo skustuvas, gręžimo nagų, clipper oster, medžio žoliapjovės.

€7.70 €8.20
  • Yra sandėlyje
  • w39993


Aprašymas:

Jūsų augintinio nagai kartais gali subraižyti jums metu, nagų kirpimas.Kaip gauti nagų kirpimas greitai padaryti?Išbandyti šį vieną!

Šis Elektros naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis yra maitinamas iš baterijų.Ji suteikia 3 rūšių šlifavimo, kad naminių gyvūnėlių nagų šlifavimo patogus ir efektyvus.Tiesiog įjunkite, ir tada malūnėlis bus pasiūlyti spartus šlifavimo.Nesvarbu, kaip tvirtas, kad nagai būtų stiprūs malūnėlis gali baigti darbą su pagyrimu.

Savybės:

360 Laipsnių Profesionali Šlifavimo: Priimti storas ir patvarus deimantų šlifavimo rato, šlifuoklis, gali dirbti su įvairių rūšių tvirtas smailūs nagai lengvai.

3 Režimai Kolonėlė: 1 Režimas mažas dydis augintiniai, mode 2 didelio dydžio gyvūnai ir režimas 3 greitai nagų šlifavimo.

Stiprus Energijos, Bet Mažai Triukšmo: žalvario pagamintas galingas rotorius užtikrina greitą RPM, išlaikant vibracijos ir triukšmo mažai.

Vieno mygtuko Valdymas: Lengvas ir išjungti kontrolės.Gali būti patogiai naudojamas įvairaus amžiaus žmonių.

Mini Nešiojamas Dizainą: dangtelį viršuje ir plastiko lukštais bus apsaugoti elektros malūnėlis pat nuo purvo, purslų ar guzas.Taigi, lengvas ir lengvai atlikti, kad jūs galite įdėti jį į kišenę arba krepšį.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis

Tipas: Elektrinis, Baterija

Spalva: Mėlyna

Šlifavimo Tiek Medžiaga: Deimantas

Powered By: 2*AA Baterijos(Baterijos neįtrauktos)

Vardinė Įtampa: 3V

Nominalus Įėjimo Galia: 1.5 W

3 Šlifavimo Režimai: Mažo Dydžio Gyvūnai, Didelio Dydžio Gyvūnai, Greitai Nagų Šlifavimo

Dydis: 13.7*3.5*2.5 cm

Paketą, Įskaitant:

1 x naminių Gyvūnėlių Nagų Malūnėlis


  • Prekės Pavadinimas: naminių gyvūnėlių nagų malūnėlis
  • Tipas: Elektros, Baterija


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai