Kaustytomis Geležies Gėlių Veidrodis Vonios Kambario Sienos Kabo Veidrodis Miegamajame Drabužių Parduotuvė Veidrodis Persirengimo Kambarį Meno Apdailos Dovana


Žymos: pipirai purtyklė, veidrodėliai saulės isuzu, veidrodis vintag, mirrow lipdukas, ika sienos veidrodis, nuotrauka veidrodėliai, makiažo veidrodis vonios kambarys, europos veidrodėliai, veidrodis vytelių, www.ylakiuglobosnamai.lt papuošalai.

€18.41 €21.66
  • Yra sandėlyje
  • w4025


Kulka Taškų:

1、Stilingas Veidrodis: Šis stilingas veidrodis yra sudarytas iš unikalių metalo lapų rėmas ir antikvariniai aukso apdaila ir stiklas, veidrodis su krištolas skaidrus atspindys.

2、Klasikinis ir Elegantiškas: sienos veidrodis jau iš viso skersmuo 15.7 cm ir veidrodis skersmuo 5.51 colių(apie).Šis klasikinis ir elegantiškas veidrodis idealiai tinka bet kokios sienos.

3、Pločio Paskirtis: Šis stilingas ir akį traukiantis apdaila yra puikus ornamentas, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, biuro ir veranda.Aukso lapų sienos veidrodis yra įrengtas papildomas skylutę montavimo laikiklis, kuris gali būti lengvai įdiegtas su varžtais (be aparatūros).

4、Metalo Rėmas: "The wall mount veidrodis yra surinktas ir paruoštas pakabinti, kai jis atvyksta.Patvarus metalinis korpusas yra specialiai pagaminti, kad būtų patvarus.

5、Puiki Dovana: sienos veidrodis bus mąstantis gimtadienis, vestuvės, ar housewarming dovana draugams ir šeimos nariams.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: stiklas + ketaus rėmo

Dydis: skersmuo - 40cm/sudarė 15,75 į veidrodį - 14cm/5.51 į

Svoris: 420g

Pakavimo Sąrašas:

1*Sienos Veidrodis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • 2 funkcija: Raundas Makiažo Veidrodėliai
  • Medžiaga: Kita
  • : gimtadienis, vestuvės, ar housewarming dovana
  • Funkcija 1: Elegantiška Apdaila Veidrodis
  • Kostiumas: vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, biuro ir veranda dekoras
  • Funkcija: ketaus rėmo Veidrodis
  • Formos: ROUND
  • Modelio Numeris: Sienos Veidrodis


Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai